Ηλιούπολη - Στάθης Ψυρρόπουλος: "Kαλωσορίζω στην ομάδα μας την συμπολίτισσα μας, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, συγγραφέα και μητέρα, Ροζίτα Σπινάσα".

 


Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κου Στάθη Ψυρρόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα μας την συμπολίτισσα μας, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, συγγραφέα και μητέρα, Ροζίτα Σπινάσα.
Οι κοινές ανησυχίες μας, η αγάπη για την πόλη μας, την παιδεία της και τα σχολεία και βέβαια το κοινό μας όραμα που αποσκοπεί στην βελτίωση της καθημερινότητας του συμπολίτη μας, αποτέλεσαν βασικά στοιχεία της κοινής μας πορείας.
Ροζίτα εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα μας για την αλλαγή σελίδας στην πόλη μας, που την βάζουμε πρώτα και πάνω από όλα".




Και η ανάρτηση, σχετική με το θέμα, της κας Σπινάσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

~Από τα λόγια στις πράξεις~

Στην Ηλιούπολη μένω από το 1977, σας έχω γράψει πολλές φορές γι’ αυτήν. Εδώ έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, την παιδική μου ηλικία, και τώρα, τα τελευταία δέκα χρόνια, την παιδική ηλικία του γιου μου.
Τον Στάθη Ψυρρόπουλο τον γνωρίζω από τη γειτονιά της Άνω Ηλιούπολης, καθώς μέναμε για χρόνια στην στην ίδια πολυκατοικία. Είναι ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται από μικρός με τα κοινά, έχει όραμα για μια καλύτερη Ηλιούπολη και, το σημαντικότερο, είναι άνθρωπος της δράσης, “doer” που λένε και στην Αμερική - κι αν κάτι τελικά μετράει, αυτό είναι οι πράξεις.
Η πρόσκλησή του να ενταχθώ στην Παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» και να κατέβω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ήταν μια έκπληξη, καθώς δεν είχα σκεφτεί ποτέ να μπω στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όμως γρήγορα διαπίστωσα ότι η ιδέα με γέμισε με χαρά - όπως φαίνεται, ήμουν «σαν έτοιμη από καιρό, σαν θαρραλέα», και καθώς τα τελευταία χρόνια γνώρισα, μέσα από εθελοντικές δράσεις, την ηθική ικανοποίηση και το νόημα που χαρίζει η προσφορά στο κοινό καλό.
Είπα λοιπόν το «Ναι» και ξεκινώ με όρεξη κι ενθουσιασμό αυτό το καινούργιο ταξίδι, με την πίστη ότι οι κοινωνικές ανησυχίες μου, η εργατικότητα και η δημιουργικότητά μου θα αποτελέσουν πηγή προσφοράς και ωφέλειας για τον τόπο μας, την Ηλιούπολη.
Ότι θα περάσω, κι εγώ, από τα λόγια στις πράξεις.