Διπλό Στην Καλαμάτα Για Την Ηλιούπολη, Έφτασε Τους 14 Βαθμούς.


Μια σπουδαία, εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ηλιούπολη, επικρατώντας με 0-1 της Καματάς στο δημοτικό γήπεδο Παραλίας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague 2. To πολύτιμο τρίποντο χάρισε στον «Ήλιο» ο Μιχάλης Μπαστακός στο 86′ με μια υποδειγματική αντεπίθεση.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Ηλιούπολη έδειξε συνοχή και καλή αμυντική λειτουργία, ωστόσο η Καλαμάτα είχε τον πρώτο λόγο και τις ευκαιρίες. Στο 9′  Ρόβας με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Τάτος με διπλή προσπάθεια απείλησε τον Περιστερίδη, ο οποίος κράτησε το μηδέν. πλάσαρε άουτ στο 9’ για να έρθει ο Τάτος στο 11΄να κάνει διπλή προσπάθεια που έβγαλε ο Περιστερίδης. Στο πρώτο σουτ απέκρουσε χαμηλά και στην δεύτερη έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 31′, ξανά ο Ρόβας με ωραίο πλασέ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Περιστερίδης ήταν για ακόμα μια φορά «παρών» αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν με αλλαγές στο χορτάρι, και άλλαξαν τρόπο και στυλ παιχνιδιού. Η πρώτη καλή στιγμή για την Ηλιούπολη καταγράφηκε 5 λεπτά μετά την έναρξη του Β’ μέρους με τους Μουριέλ, Τσαφταρίδη, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Ταϊρη. Στο 66΄η κεφαλιά του Αρναρέλλη δεν προβλημάτισε τον Πολίτη ο οποίος αντικατέστησε τον Περιστερίδη, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 72’ με πλασέ του Ρόβα ο οποίος έστειλε τη μπάλα ελάχιστα εκατοστά άουτ, μετά από μπαλιά του Τάτου.

Παρά το γεγονός πως η Ηλιούπολη πιεζόταν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να βγει στην αντεπίθεση και κατάφερε να σκοράρει με μια κεφαλιά-κεραυνό του Μπαστακού στο 86′ μετά απο σέντρα-διαβήτη του Τάσου Δημητριάδη. Το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του ματς, με την Ηλιούπολη να φτάνει στους 14 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μαβινγκά (76’ Καραγκούνης), Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46’ Αρναρέλλης), Κωνσταντινόπουλος, Ματέους (69’ Μοζέρ), Μπενίτεζ (89’ Κόκορης), Τάτος, Βασιλόγιαννης (69’ Μπόρχες), Ρόβας.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης (46’ Πολίτης), Πολίμος, Μπουσάι, Κρητικός (46’ Ανδρέου), Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Κρέτση(58′ Diaz), Ματσούκας (64’ Δημητριάδης), Φελίπε, Τσαφταρίδης, Μπαστακός.

(Φωτογραφία: INTIME)

Πηγή: https://ilioupolifc.gr/diplo-stin-kalamata-gia-tin-ilioupoli/