Ο παπα Σεραφείμ επέστρεψε φουριόζος και μας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο bazaar της Ελληνικής Εταιρείας Για Την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

 

Στο Athens Metro Mall.



"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ | gmss.gr μαζί και τη φετινή χρονιά μετά την απελευθέρωσή μας από τους κρατικούς περιορισμούς μετακίνησης, στην φιλανθρωπική αγορά για τον ιερό σκοπό, σε εποχές που ο ... διώκει και την φιλανθρωπία".

Η χριστουγεννιάτικη αγορά της Ελληνικής Εταιρείας Για Την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας gmss.gr μας περιμένει στο Metro Mall του Αγίου Δημητρίου την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

Σε αυτή τη χρονιά που τα τηλεοπτικά κανάλια πολεμούν τη φιλανθρωπία, εξυπηρετώντας την κρατική σκοπιμότητα μέσα από ένα πολιτικό αφήγημα το οποίο θέλει να εξαφανίσει την ιδιωτική πρωτοβουλία αρωγής των συνανθρώπων μας, μέσα στα όρια και στους όρους της απόλυτης απουσίας του Κράτους σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες και δομές, αλλά και ασυνέπεια του σε ελέγχους πιστοποίησης και ασφάλειας για αυτές, ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης καταδεικνύοντας ότι το άσπλάχνο και απάνθρωπο κράτος είναι απών αλλά και πολέμιο.

Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε...