Δεν μας πείσατε κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης.

 

Δεν μας πείσατε κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης.

Με όλα όσα αναφέρατε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης για το θέμα του παζαριού αγάπης & αλληλεγγύης με προϊόντα Ελλήνων μικρών παραγωγών από όλη της Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης στην πλατεία ΙΚΑ στην Ηλιούπολη την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

Το θέμα και προς τιμή τους έφεραν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" κος Τάσος Ευσταθίου και ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κος Γαβριήλ Αραμπατζής.


Δεν μας πείσατε κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης.

Δράση της τελευταίας στιγμής κ. Δήμαρχε με συνοπτικές διαδικασίες και δεν είδαμε να απαντήσετε στην επισήμανση του κου Αραμπατζή για πώληση αλλαντικών εκτεθειμένων, εκτός ψυγείου, σε πλαστικό τραπέζι υπό τον ήλιο όπως βλέπετε και στην επισυναπτόμενη στην ανάρτηση φωτογραφία.

Δεν απαντήσατε κύριε Δήμαρχε στην ερώτηση του κου Αραμπατζή για το αν θα επαναληφθεί η δράση την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

 



Δεν μας πείσατε κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης. 

Ενδιαφέρουσες οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα  στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που μάλλον έδωσαν απάντηση στις αναπάντητες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επισημάνσεις - ερωτήσεις του κου Ευσταθίου.