Υπό Την Αιγίδα Του Δήμου Ηλιούπολης Πραγματοποιήθηκε Παζάρι Με Προϊόντα Ελλήνων Παραγωγών Σε Τιμές Εορταστικές.

 


Απαράδεκτη η Κίνηση του Δήμου Ηλιούπολης να θέσει υπό την αιγίδα του το Παζάρι Με Προϊόντα Ελλήνων Παραγωγών από όλη την Ελλάδα Σε Τιμές Εορταστικές όπως ανέφερε σχετική αφίσα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ηλιούπολη.

Την τελευταία εργάσιμη Κυριακή του χρόνου όπου τα καταστήματα της πόλης μας προσδοκούσαν κάτι καλύτερο.

Ας θυμηθούμε την πρόσφατη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης

"Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης προασπιζόμενος, από την ίδρυση του, τις επιχειρήσεις της πόλης μας και ως εκ τούτου και την οικονομική δραστηριότητα σε αυτήν, ήταν και εξακολουθεί να είναι αντίθετος με αποφάσεις για την διεξαγωγή κάθε είδους αγοράς τροφίμων και διαφόρων bazaar που πλήττουν ευθέως τις επιχειρήσεις, οι οποίες προσπαθούν να συνέλθουν μετά την πανδημία αλλά και την οικονομική και ενεργειακή κρίση που ακολούθησε.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, με πρώτο την Δημοτική Αρχή, να στηρίξουν έμπρακτα την αγορά της πόλης και τις επιχειρήσεις που καθημερινά δίνουν αγώνα επιβίωσης μέσα σε αντίξοες συνθήκες και να ακολουθήσουν τις σχετικές με το θέμα αποφάσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Η πόλη μας έχει ανάγκη τις επιχειρήσεις που προσφέρουν εργασία σε πολλούς συμπολίτες μας και τους επιχειρηματίες που επενδύουν στην Ηλιούπολη και όχι συγκυριακές δραστηριότητες οι οποίες μόνο ζημιά προκαλούν".


Το παρών έδωσε στο παζάρι και ο κος Θανάσης Θεοχαρόπουλος  ο οποίος στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών και έλαβε 13.757 ψήφους αλλά δεν εξελέγη ενώ τον Ιούλιο του 2019 ορίστηκε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όπως βλέπουμε σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης παραγωγός πουλάει τα λουκάνικά του στην σημερινή δράση ...