Ηλιούπολη: Παραμονή Αγίου Νικολάου.

 


Παραμονή Αγίου Νικολάου αύριο.

Και τοπικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη αντί να πάνε στον Εσπερινό του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερο να βρεθούν - μια παρέα 20 περίπου ατόμων στο Αναψυκτήριο του Δημοτικού Άλσους "Δημήτρης Κιντής" για να αποφασίσουν για μια λέει υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Φαίνεται ότι η παρέα αυτή βλέπει να έχουν  λυθεί όλα τα άλλα προβλήματα των πολιτών, έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες για τις Εθνικές Εκλογές που θα προηγηθούν, έχει προβάλλει στην τοπική κοινωνία το έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και το μόνο άλυτο θέμα της είναι οι Δημοτικές Εκλογές του 2023 στην Ηλιούπολη.

Εμείς θα ευχηθούμε η παρέα που θα μαζευτεί να αποτελείται τουλάχιστον από Δημότες Ηλιούπολης και να έχουν πληρώσει την συνδρομή τους.

Και θα επισημάνουμε ότι υπάρχουν ήδη δυο κεντροδεξιές υποψηφιότητες στον Δήμο Ηλιούπολης για το 2023, πάρουν δεν πάρουν κομματικό χρίσμα, και μπορεί όσοι θέλουν να δημιουργήσουν ή να στηρίξουν και μια τρίτη.