Πολύ Μεγάλος Για Να Αποτύχει.

 



ΒΟΛΕΪ- ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2022-23

-Η Ανδρική μας ομάδα έγραψε ιστορία την 18 Δεκ 22, αφού έφερε το 1ο της Κύπελλο στην Ηλιούπολη, νικώντας 2-3 σετ τον «ΜΙΛΩΝΑ στο κλειστό γυμναστήριο Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» στη Ν. Σμύρνη.

-Δραματικός αγώνας με ανατροπή στην ανατροπή, η ομάδα χρειάστηκε να φτάσει στο 5ο σετ για να κατακτήσει το Κύπελλο, με αντίπαλο την εξαιρετική ομάδα του «ΜΙΛΩΝΑ», όπου ο κανείς πόντος δεν κερδιζόταν εύκολα για καμία ομάδα.

-Η ατμόσφαιρα, το κλίμα, η διοργάνωση και η φιλοξενία ήταν όπως αρμόζει σε Τελικό Κυπέλλου και οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας στο Δήμο Νέας Σμύρνης, στο «ΜΙΛΩΝΑ» ως εδρούχο σωματείο και την ΕΣΠΕΔΑ.

-Η απονομή του Κυπέλλου εκ μέρους της ΕΣΠΕΔΑ έγινε από τον πρόεδρο της κ. Νεκτάριο Χαλβατζή, ενώ των μεταλλίων από τον Γεν. Γραμματέα της κ. Ξοφάκη Χαράλαμπο.

-Παρόντες στη αναμέτρηση, στις απονομές και συμμετέχοντας στους πανηγυρισμούς της ομάδας μας, εκπροσωπώντας την αθλητική οικογένεια της Ηλιούπολης και το ΔΣ του Συλλόγου μας, ο Πρόεδρος κ. Απόστολος Κωστούλας και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Μπενάς.

-Ευχαριστίες εκφράζουμε στους ανθρώπους του σωματείου «ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ», όπου μόλις ενημερώθηκαν από μέρους μας, ότι δεν υπήρχε χώρος και ώρα προπονήσεως για την ομάδα μας την προηγούμενη ημέρα του Τελικού, χωρίς 2η σκέψη αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα και τη σοβαρότητα ενός Τελικού Κυπέλλου και μάλιστα με τις ευχές τους για τη νίκη μας ακύρωσαν προπόνησή τους.




-Συγχαρητήρια στους Άνδρες-αθλητές-παιδιά μας, για την σπουδαία νίκη τους έναντι ενός εξίσου σπουδαίου αντιπάλου, όπου σε έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος από όλες τις απόψεις κατέκτησαν το Κύπελλο.
-Συγχαρητήρια στο προπονητικό μας επιτελείο, κ.Ιωάννη Παπαχρήστο (ένα επιτελείο μόνος του), που χτίζει σύμφωνα με την φιλοσοφία του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, σεβόμενος το παρελθόν, για το καλύτερο παρόν και το ακόμη καλύτερο μέλλον.

ΥΓ: Too big to fail, για τους μη κατανοούντες, μετάφραση ενταύθα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Κωστούλας