Ηλιούπολη: Νέα Δικαίωση Υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή.

 


Απομακρύνθηκε έστω και με καθυστέρηση  η γωνιά ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων δίπλα στο μνημείο των Ποντίων στην οδό Μαρίνου Αντύπα και Τζουμαγιάς.

Ξαναδιαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κου Γαβριήλ Αραμπατζή που έθεσε πρώτος και άμεσα το θέμα.

Για την ανακοίνωση αυτή δεν έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμιση στον κο Γαβριήλ Αραμπατζή σύμφωνα με πληροφορίες μας...

21 Σεπτεμβρίου 2022


Αδιαφορία ή ανικανότητα σκέψης;

Νέα γκάφα του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής: Έβαλαν γωνιά ανακύκλωσης στο μνημείο των Ποντίων.

Ακόμα μια γκάφα από τη δημοτική αρχή της Ηλιούπολης η οποία (αν είναι δυνατόν!) έσπευσε να τοποθετήσει γωνιά ανακύκλωσης δίπλα στο μνημείο των Ποντίων στην οδό Μαρίνου Αντύπα και Τζουμαγιάς, λες και δεν υπήρχε άλλο σημείο στην πόλη. Με την κίνησή του αυτή ο Δήμαρχος και η σημερινή διοίκηση δείχνουν αδιαφορία και δε σέβονται την ιστορία των Ποντίων και τον συμβολισμό που φέρει το μνημείο στην πόλη μας.

Η προσβολή στο μνημείο δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι διαμαρτύρονται και απαιτούν την άμεση μεταφορά του οικίσκου ανακύκλωσης σε άλλο σημείο. Η δημοτική αρχή πρέπει να δει σοβαρά το θέμα της ανάπτυξης της ανακύκλωσης, και όχι με προχειρότητα και τοποθέτηση πολύκεντρων δίπλα σε μνημεία.

Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλω» ζητά να απομακρυνθεί το πολύκεντρο ανακύκλωσης από την συγκεκριμένη θέση που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε απόσταση 2,5 μέτρων διότι καλύπτει το μνημείο και είναι προσβολή εις βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δήμαρχε, ο λαός που δε σέβεται την ιστορία του δεν έχει μέλλον.