Λευκή Ισοπαλία Στον Εντός Έδρας Αγώνα Της Ηλιούπολης Με Την Επισκοπή.

 


Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ηλιούπολη και Επισκοπή στον εντός έδρας αγώνα για την 7η Αγωνιστική της Superleague 2.

Η Ηλιούπολη ξεκίνησε το ματς πιο αποφασιστικά, δημιουργώντας πλειάδα ευκαιριών στο πρώτο 15λεπτο. Στο 7′ ο Hebert έστειλε τη μπάλα ελάχιστα χιλιοστά έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλογεράκη μετά απο γυριστή κεφαλιά, ενώ στο 9′ ο Πολίτης παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Hebert δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή ενώ στο 11′ ο Τσαφταρίδης αστόχησε από πολυ κοντά. Στο 22′ ο Βάρκας έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Περιστερίδης είπε όχι με διπλή προσπάθεια στο σουτ του Βουκελάτου. Από εκείνο το σημείο η Επισκοπή ανέβασε ρυθμό και σημείωσε 2 πολύ καλές ευκαιρίες στο 37 με τον Εμπουελέ και στο 45′ με τον Λάμτσε, με τον Περιστερίδη να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται ευκαιρίες και κατοχή μπάλας. Η Επισκοπή ήταν πολύ γρήγορη στις αντεπιθέσεις και σημείωσε μια ευκαιρία στο 65, όπου ο Κούτσιας δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από σύγχυση στην άμυνα της Ηλιούπολης. Στο 69 το σουτ το Κρίκλου έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Περιστερίδη ενώ στο 78′ ο Ματσούκας αστόχησε για λίγο με ψιλοκρεμαστό σουτ. Έως το τέλος του αγώνα δεν σημειώθηκαν άλλες αξιόλογες φάσεις με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολίμος, Κρητικός, Muriel, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Κρέτση (57′ Diaz), Βάρκας (57′ Ματσούκας), Hebert (84′ Δημητριάδης), Mπαστακός.

Επισκοπή (Κακόγλου): Καλογεράκης, Κεφαλάς, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι, Σταθόπουλος (46′ Χοβχανισιάν), Κρίκλοου, Παπαδόπουλος, Λάμτσε, Πολίτης, Σκεντεράι, Βουκελάτος (57′ Κούτσιας)

Πηγή: https://ilioupolifc.gr/lefki-isopalia-me-tin-episkopi/