Σήμερα Έχει "Αγώνα" - 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης.

 


9 χρόνια αντιδήμαρχος και πρώτη βιόλα του προηγούμενου Δημάρχου ήταν ο σημερινός Δήμαρχος Ηλιούπολης και αντί στην αρχή της θητείας του να προβεί στις απαραίτητες συναντήσεις και σήμερα να ανακοινώνει ότι έφυγαν οι προκάτ αίθουσες των σχολείων της πόλης μας, το θυμήθηκε τώρα, στα τελειώματα. 

Και δεν είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί την σχολική κοινότητα της πόλης μας που είναι πλούσια σε δημόσια περιουσία, αλήθεια πότε θα συζητηθεί σοβαρά και αυτό το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά φτωχή σε σύγχρονες κτιριακές υποδομές.

Γεφύρι της Άρτας κατάντησε ο βρεφονηπιακός σταθμός επί των οδών Αριστογείτονος και Λεωφ. Ειρήνης, συνεχίζεται και η κοροϊδία με την μεταφορά του 24ου Νηπιαγωγείο σε οικόπεδο - κληροδότημα και ο μήνας έχει 9...Σήμερα Τρίτη 31/01 και ώρα 16:45 θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Ηλιούπολης, το Δημοτικό Συμβούλιο που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και θα συζητηθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας με τα λυόμενα κτίρια.
Καλούμε όλους τους γονείς να παραβρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο για να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματά μας.
Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με αφορμή τη σημερινή νεροποντή και την αφάνταστη ταλαιπωρία που υπέστησαν τα παιδιά μας στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, εξαιτίας των κτιριακών ζητημάτων που θα έπρεπε να είχαν λυθεί εδώ και χρόνια, σας γνωστοποιούμε τη σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Σας ενημερώνουμε ότι το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβλήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023.
Καλούμε όλους τους γονείς να παραβρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο για να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματά μας.
Η ασφάλεια της σχολικής κοινότητας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για εμάς και τα παιδιά μας!
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Στην Ηλιούπολη, σήμερα την 25η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.
Όσον αφορά στο κρίσιμο θέμα των κτιριακών εγκαταστάσεων, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αφού ενημερώθηκαν για την υπάρχουσα κατάσταση των λυόμενων κατασκευών που υπάρχουν στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης και λειτουργούν ως αίθουσες διδασκαλίας των μαθητών/τριών της Α’ Γυμνασίου καθώς και για τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται από την ακαταλληλότητα των συγκεκριμένων κατασκευών (οροφές που στάζουν, αστάθεια οροφών και δαπέδου, κ.α) και δεδομένου ότι έχει λήξει ο χρόνος διάρκειας των συγκεκριμένων κατασκευών και η εκπαιδευτική διαδικασία διαταράσσεται σε μεγάλο βαθμό κατά τις ημέρες που υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των μαθητών/τριών
αποφάσισαν ομόφωνα
Να ζητήσουν από τον Δήμο Ηλιούπολης και τη Σχολική Επιτροπή την άμεση απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών από το προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης και των δύο προκατ κατασκευών που δεν χρησιμοποιούνται πλέον.
Να ζητήσουν από τον Δήμο Ηλιούπολης, τη Σχολική Επιτροπή, τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και κάθε άλλη αρμόδια αρχή, τη δημιουργία αιθουσών εντός του κτιριακού συγκροτήματος, για λόγους παιδαγωγικούς αλλά και ισονομίας μεταξύ των μαθητών του Δήμου μας.
Να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.
Εξουσιοδοτούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να γνωστοποιήσει την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2023 και να ενημερώσει εγγράφως όλους τους γονείς και κηδεμόνες του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ