ΠΑΕ Ηλιούπολη: Ισοπαλία Με Το Αιγάλεω Στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".

 



Έναν ακόμα σημαντικό βαθμό πήρε η Ηλιούπολη στο ματς της 11ης αγωνιστικής της Superleague 2 απέναντι στο Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά και εναλλάσσοντας γρήγορες πάσες. Η πρώτη ευκαιρία για το “City” ήρθε στο 4, όταν ο Τσιλιγγίρης έστειλε τη μπάλα ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πολίτη, ενώ 5 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με το όμορφο πλασέ του Κολλά. Μετά το 1-0 η Ηλιούπολη ανέβασε στροφές και σημείωσε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κωστόπουλο στο 17′ και τον Γκοτσούλια στο 18, με την ισοφάριση να έρχεται στο 24′ με κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου, έπειτα από σέντρα του Τσαφταρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως ποδόσφαιρο κατοχής και χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Στο 82' μια κεφαλιά του Πολυχρόνη δεν ανησύχησε τον Πολίτη, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής: 

Αιγάλεω (Γράφας): Σκαφίδας, Σκεντεράι, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι, Πολυχρόνης, Τσίτσαρης (84′ Νικολακόπουλος), Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (89΄ Παλτόγλου), Μπαστιάνος, Κολλάς.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Ανδρέου, Muriel, Κρητικός, Tσαφταρίδης, Κωστόπουλος, Γκοτσούλιας, Τριανταφυλλάκος, Δημητριάδης(89′ Πολίμος), Βάρκας (46′ Κρέτση), Hebert (68′ Mπαστακός).

Πηγή:https://ilioupolifc.gr/isopalia-me-to-aigaleo/