Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης - Και θέλει και μπορεί.

 


Στους δρόμους της Ηλιούπολης συναντάς καθημερινά, από την αρχή της θητείας του - πολλά χρόνια τώρα, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Γαβριήλ Αραμπατζή, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" και εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο, τον περισσότερο δραστήριο και κινητικό δημοτικό σύμβουλο ομολογουμένως. 

Με σταθερή εργασία ο κος Αραμπατζής χωρίς να επιδιώκει το αξίωμα του Δημάρχου για επαγγελματική αποκατάσταση, χωρίς να επιδιώκει το αξίωμα του Δημάρχου προς άγραν πελατείας της επιχείρησής του και θέλει και μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται ο Δήμος Ηλιούπολης προκειμένου να καταστεί από ουραγός των όμορων Δήμων σε πρωταγωνιστή.

Και αυτό το βλέπουν οι πολίτες τους οποίους συναντά και συζητά καθημερινά τόσο σε κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και σε επισκέψεις σε σπίτια και γειτονιές που τον καλούν με γεωμετρικά αυξανόμενους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα με αφορμή και το εξαιρετικό 16σέλιδο έντυπο που λαμβάνουν σταδιακά, μεθοδικά και προγραμματισμένα.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2023 χθες και το πρόγραμμα του κου Αραμπατζή γεμάτο.

Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως, Σύλλογος Θεσσαλών Ηλιούπολης "Νικόλαος Πλαστήρας", Κοπή βασιλόπιτας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Περιφερειακό Τμήμα Ηλιούπολης, Κοπή βασιλόπιτας πολιτικού γραφείου βουλευτή Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ κου Γιάννη Καλλιάνου στην Ηλιούπολη, Εκδήλωση και κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης, Εγκαίνια Έκθεσης λαϊκού ζωγράφου κου ΝΩΝΤΑ ΡΕΝΤΖΗ.