Ηλιούπολη: Της Τσούχτρας Τα Καμώματα.

 


Πρόωρα.

Άνοιξε το τριώδιο στην πόλη. Χθες το απόγευμα. Νεοδημοκράτες, Πασόκοι, Συριζαίοι όλοι μαζί, μια παρέα. Πολιτικός και ιδεολογικός ΑΧΤΑΡΜΑΣ.  

Για το καλό μας. Μπα σε καλό τους.



Επισημάνσεις.

Ούτε ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ούτε ο Τάσος Ευσταθίου που ασχολούνται χρόνια  με την τοπική αυτοδιοίκηση θα διανοούνταν να διοριστούν τα παιδιά τους σύμβουλοι Δημάρχου. 



Να το θυμάστε.

Το έχουμε ξαναγράψει. 

Ακόμα και αν Γαβριήλ Αραμπατζής και Τάσος Ευσταθίου συμπορεύονταν οι "δεξιοί" συνεργάτες της σημερινής διοίκησης που και καλά ενδιαφέρονται για ενιαία υποψηφιότητα θα έβαζαν και άλλον ή άλλην...

Γαβριήλ Αραμπατζής και Τάσος Ευσταθίου δεν συμμετέχουν σε οικουμενικό καρναβάλι.

Κάθε μέρα που θα περνάει θα δικαιωνόμαστε. 


ΠΑΣΟΚιές.

Έχουμε και λέμε.

Ο Δήμαρχος  Ελληνικού - Αργυρούπολης στην πρόσφατη εκδήλωση της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"- Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο Δήμαρχος Αλίμου στην χθεσινή εκδήλωση της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΕΝ.Α.Κ." - Γιώργος Χατζηδάκης.

Μην δούμε λοιπόν την επόμενη Κυριακή στην εκδήλωση της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ" - Δημήτρης Ευαγγέλου και τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής κο Νίκο Ανδρουλάκη.


Τρένο.

Θα πάει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής τον Οκτώβριο του 2023 στις Δημοτικές Εκλογές.

Για αυτό άλλωστε τον λόγο και ο γνωστός φαντασιόπληκτος κυνηγός του μαύρου και κόκκινου φασισμού της Ηλιούπολης βρίσκεται σε συνεχή παραλήρημα τούτη την περίοδο. 

Θα σου περάσει λεβεντόπαιδο. Συνέχισε να ρίχνεις λάσπη και να βρίζεις.


ΥΓ: Η φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης βλέπε εδώ: https://ilioupoli.gr/index.php/2023/01/25/prosklisi-se-eidiki-synedriasi-tou-dimotikou-symvouliou-stis-29-ianouariou-2023-imera-kyriaki-kai-ora-1030-p-m/ για την οποία θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ.