Πότε κ. Δήμαρχε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης θα ονομαστεί "Μάνος Ζερδεβάς";

 


Πέρασε καιρός από την ανάρτηση της 8ης Σεπτεμβρίου 2021 κ. Δήμαρχε.

Πότε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης θα οναμασθεί "Μάνος Ζερδεβάς";

Ελπίζουμε αύριο κατά τον εορτασμό των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ 2023 να υπάρξουν ευχάριστα νέα.

Δεν πιστεύουμε να θέλει κάποιος άλλος να δοθεί το δικό του όνομα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο...

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ στηρίζουν την ορθή πρόταση του συμπολίτη μας Γιάννη Παπαϊωάννου και του Γ.Σ. Ηλιούπολης... 

Πέρασε καιρός... και ανησυχούμε.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΝΟ ΖΕΡΔΕΒΑ
Σήμερα συναντήθηκα στο Δημαρχείο με τον Ολυμπιονίκη με την Εθνική Ομάδα Πόλο και συμπολίτη μας Μάνο Ζερδεβά και τον συγχάρηκα για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας και την προσωπική του συμβολή στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Τον ενημέρωσα ότι ως δημοτική αρχή υποστηρίζουμε την πρόταση του «Γ. Σ. Ηλιούπολης», από όπου και ξεκίνησε το πόλο ο αθλητής, για την μετονομασία του Δημοτικού Κολυμβητήριου μας ως «Μάνος Ζερδεβάς» και μετά από τις απαραίτητες διαδικαστικές προετοιμασίες θα φέρουμε σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση αυτή.
Συζητήσαμε ακόμη για τα ζητήματα του αθλητισμού και του πόλο στην πόλη μας και συμφωνήσαμε να εργαστούμε από κοινού για την προώθηση γενικά του αθλητισμού, του συγκεκριμένου αθλήματος της υδατοσφαίρισης, αλλά και των αθλητικών ιδεωδών ιδιαίτερα στους νέους, που ακόμα δοκιμάζονται από τις συνέπειες των περιορισμών λόγω της πανδημίας.
8 Σεπτεμβρίου 2021
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης


Η φωτογραφία εξωφύλλου - Θεοφάνεια 2022, από την ανάρτηση του Δήμου Ηλιούπολης στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.