Ηλιούπολη: Πιπεράτες Και Μη Ειδήσεις Από Τον Γατούλη.

 


Τον ξέχασαν.

Είπαμε βρε παιδιά απερχόμενος θα είναι ο νυν δήμαρχος μετά τις εκλογές του 2023 αλλά σήμερα δικαιούταν το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας, μετά του Χριστού, του Αγίου Βασιλείου και του Δήμου. Κακώς τον ξεχάσατε και πήγατε κατευθείαν στον πρώην Δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη. Ευτυχώς το λάθος διορθώθηκε...


Αλαλούμ.

Φέτος με τις προσκλήσεις σε φορείς και συλλόγους για την σημερινή εκδήλωση των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Πολλά τα παράπονα. Δεν ενημερώθηκε επίσημα ούτε ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου που ζήτησε από την αντιδήμαρχο κα Χριστίνα Σερέτη, πριν το πέρας του Μεγάλου Αγιασμού στην Αγία Μαρίνα, να μεταφέρει την επισήμανσή του αυτή στον Δήμαρχο. 

 

Στην οικογένεια.

Αφιέρωσε το κομμάτι της βασιλόπιτάς ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" και υποψήφιος Δήμαρχος κος Γαβριήλ Αραμπατζής.


Εύστοχος.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης. Να μειωθεί η αποχή στις εκλογές ευχήθηκε. Αν κρίνουμε από τις άδειες καρέκλες σήμερα μετά την αποχώρηση των κολυμβητών  και την έναρξη των λογυδρίων κ. Χρηστίδη μάλλον αύξηση της αποχής θα έχουμε...


Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης "Μάνος Ζερδεβάς";

Δεν ακούσαμε σήμερα κάτι για την υλοποίηση της εξαγγελίας σας κ. Δήμαρχε. Ελπίζουμε να μην θέλουν να πάρει το όνομά τους το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης τίποτα φαντάσματα του παρελθόντος και δεν σας αφήνουν να υλοποιήσετε την εξαιρετική πρόταση του συμπολίτη μας κ. Γιάννη Παπαϊωάννου και του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας - Γ.Σ. Ηλιούπολης.