Συνεχίζουμε τον αγώνα και ευχαριστούμε όλους εσάς.
Συνεχίζουμε τον αγώνα και ευχαριστούμε όλους εσάς.

Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα μας στη ζώνη του υποβιβασμού. Μια επώδυνη πραγματικότητα που πρέπει να αναστραφεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου που συμμετέχουν στις επιτροπές οι οποίες "τρέχουν" αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Χαραυγιακό, έχουμε σαν στοχο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βάλουμε τις βάσεις για την αναδιοργάνωση του σωματείου και την επίτευξη μιας πορείας η οποία ν' ανταποκρίνεται στο όνομα και την ιστορία της ομαδας μας.

Παραλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολους εσάς για τη συγκινητική ανταπόκριση σας για τη συσπείρωση και οικονομικη αρωγή στις προσπάθειές μας!!!H ενδεκάδα του συλλόγου μας στο νικηφόρο εντός εδρας παιχνίδι με τον Γ.Σ. Καισαριανής, με σκορ 4-1.
 
Όρθιοι από αριστερά στη πίσω σειρά: Χρήστου Χριστόδουλος, Ανεβλαβής Μανώλης, Κοζάκης Νίκος, Γκίκας Σπύρος, Τουγουντζόγλου Θεολόγος, Σταματόπουλος Φώτης. 

Μπροστά από αριστερά: Τσοντάκης Θανάσης, Μπάτσι Κίμωνας, Ξενάκης Λεωνίδας, Αμπατζής Γιώργος, Αναστασόπουλος Δημήτρης.


Θερμές και ολόψυχες ευχαριστίες στους χορηγούς μας που στηρίζουν την ομάδα και μας τιμούν με την παρουσία τους στο ημερολόγιο του 2023 που θα κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα!!!

Αναλύτική παρουσίασή τους τις επόμενες μέρες.