Ηλιούπολη: Της Τσούχτρας Τα Καμώματα.


 

Για γέλια ή για κλάματα

Αντιδήμαρχος δεν πήγε σε εκδήλωση και έστειλε την φίλη της να χαιρετήσει δια μικροφώνου και πίστας αντ' αυτής... Βρε πάτε καλά...Τα χριστιανόπουλα

Εκλογική χρονιά το 2023 και προβλέπεται πατείς με πατώ σε στον σολέα των Ιερών Ναών από υποψηφίους Δημάρχους και κουστωδίες υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων... 

Δεν είναι πασαρέλα υποψηφίων λεβεντόπαιδα ο σολέας των Ιερών Ναών και ετοιμαστείτε για χοντρά κραξίματα...Ηλιούπολη - Ιωάννης ΠαπαϊωάννουΑρκεί να είσαι πρόεδρος του "Συλλόγου συλλογής σαλιγκαριών στις Κουκουβάουνες" για να είσαι προσκαλούμενος, αξιομνημόνευτος και .. σπουδαίος.
Όλα είναι μια σφραγίδα σ' αυτό το τόπο..
Για αυτό δεν βλέπουμε χαΐρι και προκοπή.
Τη μυγδαλιά δεν τη χαραμίζω για αυτούς.. είναι για μάς..
Καλημέρα.


Ηλιούπολη - Γιώργος Μπαλτάς

Διαβάζω : 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ !!!
Συνήθως τα συνέδρια αριθμούνται, 1ο, 2ο κοκ. προκειμένου να τονίζεται η συνέχεια του φορέα υλοποίησης του Συνεδρίου!
Η αρίθμηση, από μόνη της,, δίνει κύρος αλλά προσδιορίζει και την ηλικία του φορέα!
Τι είναι όμως ένα συνέδριο;
Κατά την Βικιπαίδεια "ο όρος Συνέδριο χαρακτηρίζει γενικά την οποιαδήποτε επ΄ αυτού συγκέντρωση, ειδικών ή εντεταλμένων σε σύσκεψη, για λήψη αποφάσεων, ή συζήτησης θεμάτων, ή εξέταση κάποιων ζητημάτων είτε για ενημέρωση, όπως για παράδειγμα ιατρικό συνέδριο, ναυτιλιακό συνέδριο, συνέδριο κόμματος κπλ. "
Μέσα στο κλπ περιλαμβάνονται και τυχόν Δημοτικές παρατάξεις που επιλέγουν να προωθήσουν-διαμορφώσουν τις θέσεις τους βάζοντάς τες στη βάσανο της δημόσιας έκθεσης των λειτουργιών τους !
Σε καμιά περίπτωση δεν είναι Συνέδριο μια προεκλογική φιέστα ή η κοπή μιας πίτας!