Ηλιούπολη: Της Τσούχτρας Τα Καμώματα.

 


10 χρόνια Φροντιστήριο "ΚΥΡΙΤΣΗΣ". 

Ευχές από καρδιάς των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στον φίλο και Κύριο Νίκο Κυρίτση και τους συνεργάτες του φροντιστηρίου για να συνεχίσουν πολλές δεκαετίες να χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μαθητές τους.

Η φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης από την χθεσινή εξαιρετική εκδήλωση για την οποία θα υπάρξουν ξεχωριστές αναρτήσεις.


Δεν συγχωνεύονται.

Οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Το είχαμε γράψει, θα το ξαναγράψουμε.

Ομάδες πρωταθλητισμού σαν του Ψυρρόπουλου και του Αραμπατζή, δοκιμασμένες με επιτυχία στον εκλογικό στίβο, δεν συγχωνεύονται φυσικά προεκλογικά. 

Ομάδες που δεν έχουν συμμετάσχει σε εκλογική διαδικασία ή βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα του υποβιβασμού δεν αποκλείεται να ενωθούν προεκλογικά...

Ψυρρόπουλος και Αραμπατζής μπορούν να γεμίσουν οποιαδήποτε αίθουσα της Ηλιούπολης οποιαδήποτε στιγμή.


Άλλωστε.

Μπορεί να περάσουν και οι δυο τους στο β' γύρο καθώς το πλοίο της ετερόκλητης παρέας μπάζει νερά καιρό τώρα. Οι μοναδικοί που άσκησαν αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια.


Αχ Δημήτρη μου.

Σου τον πήραν τον αρχηγό τώρα έβαλαν σκοπό να σου πάρουν και τη Μαρία, την υποψήφια.


Ο φουκαράς.

Ο έμπειρος και παλαιάς κοπής αυτοδιοικητικός. Έπαθε σύγκρυο με την συγκέντρωση του Στάθη. Της αγίας Μαρίνας ήτανε θαρρώ που τον είχε καλέσει για ορντινάντσα της παράταξής του. Και άλλους 2-3 νέους εκείνη την ημέρα. Που τον άφησαν τελικά όλοι τους μπουκάλα. Ορθώς, βεβαίως βεβαίως...


Κύριε Πρωθυπουργέ...

και κυρίες, κύριοι βουλευτές του ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. 

Στο Δήμο Ηλιούπολης υπάρχουν στην αντιπολίτευση δυο κεντροδεξιές παρατάξεις με αντίστοιχους υποψηφίους Δημάρχους.

Υποστηρικτής του σημερινού Δημάρχου - αριστίνδην σύνεδρος στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το 2019 υπήρξε ο πρώην Δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου.

Το 2023 δεν χρειαζόμαστε χειροκροτητές του σημερινού Δημάρχου αλλά Δήμαρχο. Αν τον Δήμαρχο τον λένε Γαβριήλ Αραμπατζή ή Τάσο Ευσταθίο ας το επιλέξει ο λαός της Ηλιούπολης.

Περισσότερα σύντομα...