Έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά.

 

Ο λόγος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζή, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα στελέχη της παράταξης.

Στην χθεσινή εκδήλωση (Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 12 το μεσημέρι στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη) για την Κοπή της βασιλόπιτας δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω"' - υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής.

Μια εξαιρετική και διαφορετική εκδήλωση που κράτησε αμείωτο έως το τέλος το ενδιαφέρον των 293 ατόμων που έδωσαν το παρών.


Μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση με δομή και πρόγραμμα, μια εκδήλωση με παρουσία πλήθους συμπολιτών που έφυγαν όλοι με το χαμόγελο στα χείλη.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με κάλαντα και τραγούδι από τον Σύλλογο Αρκάδων Ηλιούπολης "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", γαμβρός της Αρκαδίας ο Γαβριήλ Αραμπατζής και οι Αρκάδες ξέρουν να τιμούν τους ανθρώπους τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός λιτός, μεστός και ουσιαστικός του επικεφαλής της παράταξης.
Πραγματοποιήθηκε επιγραμματική ενημέρωση για το έργο της παράταξης σε χαρμόσυνο και ενθουσιώδες κλίμα. Στο καταπληκτικό άλλωστε 16σέλιδο ενημερωτικό έντυπο που πήραν στην είσοδο οι προσκεκλημένοι από δύο φουριόζους νεαρούς που φροντίζουν τον πατέρα τους υπάρχει μέρος των δράσεων της παράταξης.


"Δεν θα σας κουράσω αποδομώντας σήμερα την Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης ανέφερε ο κος Αραμπατζής. Το κάνουν ευτυχώς οι ίδιοι καθημερινά".

Με το πέρας του χαιρετισμού ακολούθησαν οι βραβεύσεις τριών φορέων της πόλης με εξαιρετική δράση για τον άνθρωπο, πραγματοποιήθηκε η ευλογία της βασιλόπιτας από τον πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως Παναγιώτη Κούκουνα και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, το πρώτο κομμάτι στον Χριστό, το δεύτερο κομμάτι στην Παναγία και το τρίτο κομμάτι στον Άγιο Βασίλειο.

Η εκδήλωση έκλεισε με το μοίρασμα κομματιών της βασιλόπιτας σε όλους τους προσκεκλημένους οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν και εδέσματα που για τον σκοπό αυτό υπήρχαν στην φιλόξενη αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία στην χθεσινή μια εξαιρετική εκδήλωση.
Βράβευση φορέων της πόλης που φροντίζουν για τον συνάνθρωπο.

Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ-ΑμεΑ) “Παναγία Ευαγγελίστρια”.
Το βραβείο παρέλαβε ο κος Δημήτρης Στεφανίδης από τον βουλευτή Χάρη Θεοχάρη.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ".
Το βραβείο παρέλαβε ο κος Νικόλαος Ανυφαντής από τον Δημοτικό Σύμβουλο-"ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη" και υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης το 2019 Χρήστο Κοκοτίνη.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΛΗΣ.
Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αχιλλέας Αδαμαντιάδης από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" και υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή.

Αναμένοντας και το ενημερωτικό δελτίο της παράταξης σχετικά με την εκδήλωση - δεν θέλουμε να ξεχάσουμε εκπροσώπους φορέων που συμμετείχαν θα αναφέρουμε ότι στην αίθουσα βρέθηκαν παλαιοί αλλά και νέοι υποψήφιοι της παράταξης.

Διακρίναμε μεταξύ άλλων και τις κυρίες Φαίη Παπαδόγκωνα και Μαίρη Παπαθανασίου.


Ο Θεοχάρης (Χάρης) Θεοχάρης - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος & Βουλευτής Νοτίου Τομέα Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργός Τουρισμού και ο Αναστάσιος (Τάσος) Γαϊτάνης, Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το παρών. 


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος βουλευτής στο ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κος Νίκος Παπάζογλου.


Στάθης Ψυρρόπουλος και Θοδωρής Παπαδάτος οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι που έδωσαν το παρών.


Διακρίναμε επίσης την κα Χριστίνα Σερέτη-αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον κο Χρήστο Κοκοτίνη - δημοτικό σύμβουλο "ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη" και τον πρόεδρο του ΕΝ.Α.Κ. κο Δημήτρη Πανταζόπουλο αρκετά σκεπτικό και προβληματισμένο.

Εν κατακλείδι ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση σε μια δύσκολη ημέρα με τους καλεσμένους να φεύγουν χαμογελαστοί που ανήκει πλέον στο παρελθόν  και τον Γαβριήλ Αραμπατζή με τα στελέχη της παράταξής του από σήμερα να σχεδιάζουν μεθοδικά και να υλοποιούν σχολαστικά τα επόμενα βήματά τους αφού ο δρόμος έως την ημέρα των Δημοτικών εκλογών είναι μακρύς και απαιτεί συνεχή δράση και καθημερινή επαφή μα τον λαό.

Ακολουθεί φωτογραφικό λεύκωμα από την εκδήλωση