Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: Δήμος Ηλιούπολης - Επιλεκτικός Διαφημιστής Σχολών Οδήγησης στην πόλη και… Ανώνυμης Εταιρίας!!!




Νέες πρακτικές για τον  Δήμο  καθώς  διαβάζουμε σε ανάρτηση του (στο site του Δήμου)…



Πρόκειται για την «3η Πανελλήνια Δράση Επιμόρφωσης Οδηγών» όπως αναφέρεται που θα γίνει στο Δήμο μας με την συμμετοχή 4 σχολών οδήγησης από τις πάνω από 10 που λειτουργούν στην πόλη  και μιας εταιρίας ΑΕ, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση «της Americat, της μεγαλύτερης εισαγωγικής εταιρίας αξεσουάρ όλων των οχημάτων»!!!

Όπως είδαμε στο κείμενο διαμαρτυρίας των Σχολών Οδήγησης που μας έστειλαν, η επιλογή μιας μερίδας μόνο από τις Σχολές της πόλης για συμμετοχή στην ημερίδα, έγινε εν κρυπτό και χωρίς ενημέρωση τους.

Στο κείμενό εκφράζουν την αντίδραση και την αγανάκτηση τους για την επιλεκτική διαφήμιση μερίδας συνάδελφων τους από την Δημοτική Αρχή, για μια δράση που εντέλει έχει… μαϊμού σφραγίδα και προφανή διαφημιστικό στόχο!!!

Και δεν λέμε, καλό είναι να δημιουργείς ενημερωτικές δράσεις για τους κατοίκους αλλά να γίνεσαι «διαφημιστής» μιας Ανώνυμης Εταιρίας και μιας ομάδας επαγγελματιών, μας οδηγεί σε κάποιες… σκέψεις!

Να περιμένουμε, έστω και κατόπιν εορτής, ενημέρωση και συγνώμη γι’ αυτήν την επιλεκτική επιλογή ή  …!!!

https://lsilioupolis.wordpress.com/2023/01/20/%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bc/#more-13209