Ηλιούπολη: Η κοροϊδία συνεχίζεται.


Αντί λοιπόν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στην αρχή της θητείας του, δεν είναι και χθεσινός - 9 χρόνια αντιδήμαρχος και πρώτο βιολί του προηγούμενου Δημάρχου ήταν, να προβεί στις απαραίτητες συναντήσεις και σήμερα να ανακοινώνει ότι έφυγαν οι προκάτ αίθουσες των σχολείων της πόλης μας, το θυμήθηκε τώρα, στα τελειώματα της θητείας του.Η χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης από την οποία είναι και η φωτογραφία  εξωφύλλου της ανάρτησης. 

"Τις εγκαταστάσεις της ΚΤΥΠ, Εταιρείας Κτιριακών Υποδομών (πρώην ΟΣΚ), επισκέφθηκαν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Φώτης Χρυσουλάκης, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Τιμολέων Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Γιάνναρη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η άμεση αντικατάσταση των προκάτ στο 8ο-17ο Δημοτικό Σχολείο, στο 4ο Γυμνάσιο και στο 7ο-21ο Δημοτικό, καθώς επίσης και η χρηματοδότηση μελετών κατασκευής νηπιαγωγείων στην περιοχή Χαλικάκι και Αγίας Μαύρας σε οικόπεδα του Δήμου.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική και συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία για άμεσες παρεμβάσεις".