Eντός Έδρας Ήττα Για Την Ηλιούπολη Από Τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 



Ήττα με 1-2 υπέστη η ομάδα της Ηλιούπολης από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague 2.

H «ελαφρά ταξιαρχία» είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, ανοίγοντας νωρίς το σκορ, με το Σίγκνεβιτς στο 10, μετά από όμορφη σέντρα του Παπαγεωργίου. Η Ηλιούπολη προσπάθησε να αντιδράσει 2 λεπτά αργότερα με ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Ματσούκα, ωστόσο η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από κεφαλιά του Κότσαρη. Ο Απόλλωνας είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ στο 32 και στο 37, με τους Σίγκνεβιτς και Φατγιόν να αστοχούν απο πολύ κοντά. Στο 43′ ο Χαλίμι, μετά από μια περίεργη σέντρα-σουτ κατάφερε να γράψει το 0-2,  καταφέρνοντας να ξεγελάσει τον Περιστερίδη.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε η ίδια, έως το 71′ όπου ο Ανδρέου σημείωσε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του «Ήλιου» με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δημητριάδη. Από εκείνο το σημείο, η Ηλιούπολη ξεκίνησε να πιέζει, με τον Hebert να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 78′ με ένα σουτ από τα άκρα. Στο 86' ο Τσαφταρίδης μετά από μια μεγάλη κούρσα βρέθηκε στην περιοχή και το σουτ του δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, περνόντας ελάχιστα εκατοστά έξω από την εστία του Κότσαρη.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολίμος, Ανδρέου, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Κρέτση (46′ Βάρκας), Ματσούκας (35′ Δημητριάδης), Έμπερτ (79′ Κρητικός), Μπαστακός.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκεζ, Τσελεπίδης, Οντόνε, Φατγιόν (76′ Αναστασόπουλος), Πατάπης, Χαλίμι, Παπαγεωργίου (82′ Τσαμούρης), Μωραϊτης (65′ Ερρέρα), Σίγνεβιτς.