Ηλιούπολη: Βρήκε Τσαντάκι Με Θησαυρό Και Το Παρέδωσε - Συγχαρητήρια Στην Συμπολίτισσά Μας Κυρία Lointa Garcia.



Πήγαινε το σκυλάκι της βόλτα στην πλατεία Φλέμινγκ (Ηρώων), βρήκε τσαντάκι με θησαυρό και το παρέδωσε.

Συγχαρητήρια Στην Συμπολίτισσά Μας Κυρία Lointa Garcia. 

Να επισημάνουμε ότι η συμπολίτισσά μας είναι μέλος της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης βλέπε εδώ:https://ipolipouthelo.gr/%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b6%cf%8c%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%ce%bb%cf%8c%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b1/

Ενημερωθήκαμε για την είδηση από την συμπολίτισσά μας κα Φαίη Παπαδόγκωνα με αναρτήσεις που έκανε στην δραστήρια ομάδα και  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "Οι Ηλιουπολίτισσες" που ίδρυσε η συμπολίτισσά μας κα Γωγώ Τσακογιάννη https://www.facebook.com/groups/ilioupolitissesΕίμαι πολύ περήφανη που γνωρίζω και προσωπικά την Lointa Garcia η οποία παρέδωσε το τσαντάκι στην κάτοχο του χωρίς να σκεφτεί ούτε μια στιγμή να κρατήσει το περιεχόμενο!! ανέφερε η Φαίη.

Γκαρσία Σκριτζόβαλη Λόιντα


Διαβάζουμε σε παλαιότερη ανάρτηση, την άνοιξη του 2019, για την συμπολίτισσά μας

"Η Λόιντα Γκαρσία Σκριτζόβαλη είναι από τη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων. 

Είναι παντρεμένη τα τελευταία 32 χρόνια με Έλληνα από τη Δράμα και ζει στην Ηλιούπολη από το 1985. 

Έχει δύο γιους 32 και 29 χρονών. 

Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αγώνες του 2004 ήταν η αφορμή για να αρχίσει η εθελοντική της προσφορά, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής που πηγάζει από τη θέληση ενός ανθρώπου να προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία και η Λόιντα θέλει να μεταδώσει αυτή τη στάση ζωής στους συμπολίτες της".