Ηλιούπολη: Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φροντιστηρίου M.E. Κυρίτσης.

 


Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φροντιστηρίου μας, κατά την οποία εορτάστηκε και η επέτειος της συμπλήρωσης 10 ετών από την έναρξη λειτουργίας του.


Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης, του οποίου η αίθουσα ήταν κατάμεστη από γονείς, μαθητές, καθηγητές, εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και φίλους του Φροντιστηρίου.


Ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου μας, νικος κυριτσης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μιλώντας αναφέρθηκε τόσο στην μέχρι τώρα διαδρομή του Φροντιστηρίου και τους στόχους που πέτυχε, όσο και στις μελλοντικές κινήσεις που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο αυτή την επιτυχημένη διαδρομή και την προσφορά γνώσης και υποστήριξης, με σύγχρονο τρόπο, στους μαθητές, προκειμένου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.


Ο κ. Κυρίτσης ευχαρίστησε επίσης τους καθηγητές για την προσφορά τους και την άψογη συνεργασία, τους γονείς για την εμπιστοσύνη καθώς εμπιστεύθηκαν στο Φροντιστήριο ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους και το διοικητικό προσωπικό που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πολύ καλή λειτουργία και οργάνωση του εκπαιδευτικού μας Οργανισμού.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και έκαναν το επόμενο βήμα στην προσπάθειά τους για την επαγγελματική και προσωπική προοπτική τους σε ένα πραγματικά δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.


Την εκδήλωση μας τίμησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο τομεάρχης Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Βαμβίνης, η πρόεδρος του συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, Αργυρώ Αδαμοπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης, Κωνσταντίνος Μανταδάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τ.Ο. της Ν.Δ. Ηλιούπολης, Στάθης Ευσταθόπουλος, η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης Σταυρούλα Παυλοπούλου, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης, Γιάννης Φουρλάνος καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Μαριλένα Καραγιάννη, ο ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, Κωνσταντίνος Ζάχος και η ιδρύτρια και διευθύντρια της Τέχνης Θεάτρου, Αργυρώ Δημακέα.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη μουσική της τραγουδοποιού, Καλλιόπης Ηλιοπούλου.