Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λουκά Αποστολίδη με τίτλο "Κίνημα Συνταξιούχων & Ηλικιωμένων: Ενεργοί Πολίτες".

 


Το μήνυμα του κου Λουκά Αποστολίδη, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλες και όλους εσάς που παρευρεθήκατε χθες στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πολεμικό Μουσείο με αφορμή την έκδοση του νέου μου βιβλίου "Κίνημα Συνταξιούχων & Ηλικιωμένων: Ενεργοί Πολίτες" (Εκδόσεις Ιωλκός)



Χάρηκα ιδιαίτερα με τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από το εκλεκτό πάνελ, όπου πέρα από τα τιμητικά τους λόγια για το βιβλίο, κατέθεσαν σημαντικές προτάσεις για τον κόσμο της σύνταξης και της τρίτης ηλικίας.

Όπως ανέφερα, άλλωστε, και στην δική μου τοποθέτηση χρειάζονται θεσμικές παρεμβάσεις, οι οποίες θα αναδιαμορφώσουν ριζικά το τοπίο. Με γνώμονά μας τη διαγενεακή αλληλεγγύη και τη κοινωνική δικαιοσύνη ζητούμε από την Πολιτεία να ακούσει τις προτάσεις που πραγματεύεται το βιβλίο και να δρομολογήσει σχετικές εξελίξεις".