Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης: Πέρασε άλλη μια δημοτική τετραετία χαμένη και για το επιχειρείν στην Ηλιούπολη.

 

Πέρασε άλλη μια δημοτική τετραετία χαμένη και για το επιχειρείν στην Ηλιούπολη μας ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Απαιτείται στήριξη με  έργα και συγκεκριμένες παρεμβάσεις για το επιχειρείν στην Ηλιούπολη από την εκάστοτε Διοίκηση του Δήμου  και όχι λόγια και επικοινωνιακές φανφάρες.

Πέρασε λοιπόν άλλη μια τετραετία χαμένη για την Ηλιούπολη και σίγουρα τα αναφερόμενα στην ανάρτηση της 14ης Μαΐου 2019 που ακολουθεί από την οποία πήραμε και την φωτογραφία εξωφύλλου εδώ: https://www.ilioupolis.gr/politiki/5213-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%AE%CE%BB-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE-%CE%B7-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD παραμένουν και ζητούμενο και επίκαιρα.


Στόχος του Γαβριήλ Αραμπατζή η βελτίωση της καθημερινότητας των Ηλιουπολιτών.


"Έχουμε την τεχνογνωσία για να μετατρέψουμε την Ηλιούπολη σε ένα σύγχρονο δήμο με επίκεντρο την καθημερινότητα του πολίτη."
Αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα στον Δήμο Ηλιούπολης φαίνεται ο υποψήφιος δήμαρχος Αραμπατζής Γαβριήλ, με αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Ηλιούπολης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποιεί συνεχείς επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων αλλά κυρίως συνομιλεί σε καθημερινή βάση με τους κατοίκους στις γειτονιές της Ηλιούπολης, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, αλλά και τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει η επόμενη δημοτική Αρχή, με στόχο την εξάλειψη των παθογενειών του δήμου.

Στα Τρίκαλα ταξίδεψε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής, μαζί με μέλη της παράταξης «Η πόλη που θέλω» όπου είχαν συνάντηση με τον συνάδελφο του Ηλεκτρολόγο Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.


Τα Τρίκαλα έχουν «μεταμορφωθεί» τα τελευταία χρόνια και έχουν κερδίσει τον τίτλο της «έξυπνης πόλης» καθώς έχουν υιοθετήσει διάφορες καινοτομίες, βασισμένες στις νέες τεχνολογίες, που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή των πολιτών (smart parking, λεωφορεία χωρίς οδηγό κ.α.).

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις νέες τεχνολογίες σε μία σειρά από λειτουργικές και διοικητικές υπηρεσίες των ΟΤΑ, αλλά και μια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να «δέσουν» με το αστικό περιβάλλον και να προσφέρουν πρακτικές λύσεις στους πολίτες.


Στόχος του Γαβριήλ Αραμπατζή είναι να μεταφέρει και να εμπλουτίσει τις καλές πρακτικές άλλων, επιτυχημένων δήμων, και στην Ηλιούπολη προκειμένου να την τοποθετήσει στο «κάδρο» των σύγχρονων πόλεων, που παρέχουν υψηλά επίπεδα διαβίωσης στους δημότες.

Δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω»
697 918 9106
https://ipolipouthelo.gr
https://www.facebook.com/ipolipouthelo/