"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος: Παράδοση Επιταγών στα Σωματεία ΚΕΕΠΕΑ "Ορίζοντες" και "Παναγία Ευαγγελίστρια".

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ηλιούπολη, 28/2/2023

Παράδοση Επιταγών στα Σωματεία ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» και «Παναγία Ευαγγελίστρια»

Αντιπροσωπεία του Συνδυασμού μας επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης  Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία - «Ορίζοντες» και το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία «Παναγία Ευαγγελίστρια», προσφέροντας ένα σημαντικό ποσό που συγκεντρώθηκε στον αποκριάτικο χορό της Δημοτικής μας Παράταξης που έγινε με κοινωνικό σκοπό.

Η συγκέντρωση του ποσού των 600 ευρώ, που διανεμήθηκε εξίσου στα δύο Σωματεία, προήλθε από τη συνεισφορά και την αγάπη όλων όσων βρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί μας.

Παραδόθηκαν στα δυο Διοικητικά Συμβούλια των κοινωνικών δομών οι δυο επιταγές ώστε να διατεθούν εξειδικευμένα για τις ανάγκες των παιδιών.

Παρούσες ήταν η Διευθύντρια της Δομής των Οριζόντων κα Ελένη Παδιατέλη με τα μέλη του ΔΣ κα Χρυσούλα Στάθη και κα Σοφία Κουσκούλη και από το Σωματείο «Παναγία Ευαγγελίστρια» ο Πρόεδρος κος Δημήτριος Στεφανίδης.

Η Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» έχει συγκεκριμένες προτάσεις στο πρόγραμμά της και οργανωμένο σχέδιο για τη στήριξη και την αναβάθμιση των Κοινωνικών Δομών και την Πραγματική Κοινωνία που έχουν απαξιωθεί από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Ο Οκτώβριος είναι κοντά και μπορεί να γίνει ο ομορφότερος μήνας για την Ηλιούπολη!


                         Ο Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

                    Στάθης Ψυρρόπουλος                  Έλενα Καπίρη