Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης (ΕΟΔΠΗ).

 


Σε σχετική ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ αναφέρουν:

"Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας της Ομάδας μας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο “Δ. Κιντής”.
Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, του κοινοβουλίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνάδελφοι εθελοντές από άλλες ομάδες, συνεργάτες, φίλοι και μέλη μας, γέμισαν την αίθουσα κάτι που ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς.
Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” οι Bουλευτές Νοτίου Tομέα Αθηνών της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.κ. Konstantinos Kyranakis & Γιάννης Καλλιάνος, η Bουλευτής Νοτίου τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής κ. Tonia Antoniou / Τόνια Αντωνίου και ο υποψήφιος Bουλευτής Νοτίου Tομέα Αθηνών κ. Σταύρος Νικολαϊδης-Stavros Nikolaidis.
Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος εκπροσώπησε η κ. Θεοδώρα Παρδάλη, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Giorgos Patoulis, η Αντιπεριφερειάρχης Νεανικής & Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Αττικής, κ. Φαίη Καλογήρου και τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο κ. Nikos Kiousis B.
Από τον Δήμος Ηλιούπολης παρευρέθηκε ο Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βιδάλης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Αντζινάς - Giannis Antzinas, Κώστας Γ. Σεφτελής,, Χριστίνα Σερέτη και Πούλος Ιωάννης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στάθης Ψυρρόπουλος - Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ''Πρώτα η Ηλιούπολη'', ο Δημοτικός Σύμβουλος & Επικεφαλής της παράταξης Η Πόλη που Θέλω κ. Gabriel Arampatzis και ο Επικεφαλής της παράταξης Φωτεινή Πόλη κ. Δημήτριος Ευαγγέλου καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη παρατάξεων της πόλης. Ακόμη, παρέστη ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Basilis Kritikos.
Από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας μας τίμησε με την παρουσία του ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής Υποστράτηγος κ. Παναγιώτης Νιάφας και ο Διοικητής του 7ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Αντιπύραρχος κ. Δημήτριος Τζαμάλης.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα καταστήματα Coffee Berry Ilioupoli - Sofokli Benizelou, Stratis Bakery & Pastry Shop και Θωμάς - Thomas Bakery Pastry Catering που στήριξαν την εκδήλωση, δημιουργώντας έναν υπέροχο μπουφέ με τα προϊόντα τους".