"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος: Αποκριάτικος χορός στους "ρυθμούς της Κοινωνίας".



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηλιούπολη, 20/2/2023

Αποκριάτικος χορός στους «ρυθμούς της Κοινωνίας» 

Με σημαντικό κοινωνικό στίγμα ολοκληρώθηκε ο αποκριάτικος χορός της μεγαλύτερης παράταξης της πόλης «Πρώτα η Ηλιούπολη», που διεξήχθη την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.

Οι πολίτες της Ηλιούπολης ανταποκρίθηκαν πλήρως στο κάλεσμα του συνδυασμού για συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού για Κοινωνικό σκοπό.

Ο συνδυασμός «Πρώτα η Ηλιούπολη» με Πρόεδρο και Υποψήφιο Δήμαρχο το Στάθη Ψυρρόπουλο στις επερχόμενες εκλογές, συγκέντρωσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο θα αποδοθεί στο Σωματείο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ηλιούπολης «Παναγία Ευαγγελίστρια» & Κοινωνική Καφετέρια SUN CITY CAFE & στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Τα παραπάνω σωματεία σε συνεργασία με την παράταξη δημιούργησαν χειροποίητες αποκριάτικες μάσκες που διατέθηκαν στον κόσμο έναντι συμβολικού ποσού που θα προστεθεί στην κοινωνική προσφορά.


Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για κοινωνικό σκοπό συγκεντρώθηκαν πάνω από 200 άτομα τα οποία με την ισχυρή παρουσία τους απέδειξαν ότι βρίσκονται δίπλα στην παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Επ’ ευκαιρίας της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Παράταξης ανακοίνωσε 5 νέα ηχηρά ονόματα ως υποψηφίους με την παράταξη στις επερχόμενες εκλογές φθάνοντας τους 45 υποψηφίους: την κα Βάσια Χανδρινού Φοιτήτρια στο Τμήμα Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κο Νίκο Βραχνό Ελεύθερο Επαγγελματία, τον κο Γιάννη Καρρά πρώην Διευθυντή του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης, τον κο Νίκο Κωνσταντόπουλο Ιδιωτικό Υπάλληλο και τον κο Γιώργο Φύτρο, Επαγγελματία Οδηγό.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρώην Δήμαρχος και ιδρυτής της παράταξης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Δημήτρης Στεφανίδης & ο Χρήστος Λαζαρίδης, εκπρόσωποι του Σωματείου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ηλιούπολης «Παναγία Ευαγγελίστρια» & Κοινωνική Καφετέρια SUN CITY CAFE.

Ο Δημήτρης Στεφανίδης αναφέρθηκε στη βοήθεια που προσέφερε η παράταξη και προσωπικά ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος στα δύο σωματεία παραχωρώντας τους χώρο στέγασης και όχι μόνο.

Υπήρξε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ιδιαίτερη ζωντάνια, θετική ενέργεια και χορός μέχρι πρωίας. Οι στιγμές ξεγνοιασιάς και ανταλλαγής ιδεών έδωσαν μία νέα πνοή σε όσους παρευρέθηκαν στην αποκριάτικη εκδήλωση.



                              Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας                                           

                         Στάθης Ψυρρόπουλος                         Έλενα Καπίρη