Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίας Φωτεινής Υμηττού: Πρόγραμμα Εορτασμού Μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.

 


Αγαπητοί αδελφοί, στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2023 ο Ιερός Ναός μας Πανηγυρίζει μετά πάσης εκκλησιαστικής λαμπρότητος την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος προστάτιδος και πολιούχου της Ενορίας μας.
Θα τίθεται σε προσκύνηση τεμάχιο εκ των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης και της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα Καστορίας.


Θα θεωρήσουμε εξαιρετική τιμή την συμμετοχή σας στις Ιερές Ακολουθίες κατά το Ακόλουθο πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
– Παραμονή της Εορτής –

Ώρα 7π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Ώρα 5μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας της Κυριακής της Τυρινής και επί τη μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
– Τυρινής & Μνήμη Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος –

Ώρα 6:30π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. ΔΑΝΙΗΛ.

Ώρα 11π.μ. Ιερά Παράκληση στην Αγία Φωτεινή.

Ώρα 5μ.μ. Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός. (της Συγνώμης)
Ο Ιερός Ναός μας θα παραμείνει ανοιχτός τι διήμερο της Πανηγύρεως από τις 6 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Λεωφορεία: 206, 237, 140, 856 & 212 Στάση Ηλιουπόλεως & Πλατεία Ηρώων
Όσοι επιθυμούν να τελέσουν Αρτοκλασία υπέρ ελέους και υγείας των οικογενειών τους μπορούν να το δηλώσουν στους Ιερείς του Ναού μας ή στα τηλεφωνα: 210 97 01 580 & 6941 60 8265

Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίας Φωτεινής Υμηττού