Ο Λευτέρης Κόντης στην έκθεση φωτογραφίας ''Προσωπογραφίες'' της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης (10 φωτογραφίες).

 

Τον Λευτέρη Κόντη, έναν εξαιρετικό και πολλά υποσχόμενο νέο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Ηλιούπολης στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές με την παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" τον συναντήσαμε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στην έκθεση φωτογραφίας ''Προσωπογραφίες'' της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης.


Ο Λευτέρης μας ανέφερε με αφορμή τη συνάντησή μας:
"Η φωτογραφία είναι προσωπική και κοινωνική δημιουργία. Αλληλεπιδρά με άλλες τέχνες και δημιουργεί διαφορά συναισθήματα. Όπως έλεγε και ο Don McCullin, Βρετανός Ζωγράφος, η φωτογραφία για μένα δεν είναι το να κοιτάζεις αλλά το να αισθάνεσαι. Αν δεν μπορείς να αισθανθείς όταν κοιτάζεις, τότε δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρεις οι άνθρωποι που κοιτάζουν τις φωτογραφίες σου να αισθάνονται κάτι.

Η φωτογραφική λέσχη Ηλιούπολης και η Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών με τις εκθέσεις τους αποτελούν σημεία αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας!".


Με την ευκαιρία της ανάρτησης να υπενθυμίσουμε ότι η έκθεση πραγματοποιείται  από Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 έως & Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 με ώρες λειτουργίας: 10.00π.μ. - 13.00μ.μ. & 17.30μ.μ. - 20.30μ.μ.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης επί της Λεωφ. Ειρήνης πέριξ της πλατείας Φλέμινγκ (Ηρώων).