Ηλιούπολη: 13 χρόνια μετεξεταστέος και εσείς κ. Σεφτελή.

 


Διαβάσαμε την ανάρτησή σας κ. αντιδήμαρχε Τεχνικών Υπηρεσιών, κε Κώστα Σεφτελή για την τέλεση μνημόσυνου από τον Δήμο Ηλιούπολης για την ανάπαυση των ψυχών των δημοτών μας και θυμηθήκαμε ότι 13 χρόνια σε κεντρικές θέσεις του Δήμου και επί Δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου και επί Δημαρχίας Γιώργου Χατζηδάκη δεν καταφέρατε και εσείς να δώσετε λύση σε ένα σημαντικό θέμα για τους κατοίκους της Ηλιούπολης όπως αυτό του κορεσμού του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης.

Λόγω κορεσμού του κοιμητηρίου υπάρχουν  αναμονές που φτάνουν και ξεπερνούν πολλές φορές και το δεκαπενθήμερο γράφει σε ανοικτή του επιστολή σήμερα κε Σεφτελή ο πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως διαβάστε την κ. Σεφτελή εδώ: http://www.energoipolites.eu/2023/03/blog-post_80.html.ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.
Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στις 11:00 το πρωί, στον Ι.Ν. Αναστάσεως Κυρίου του Δημοτικού Κοιμητηρίου, ο Δήμος Ηλιούπολης τελεί μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των δημοτών μας.