Ο Τομεάρχης Μεταφορών Της Νέας Δημοκρατίας Ομιλητής Στην Ηλιούπολη (13.03.2023) Για Την Αυτοδιοίκηση.


Μετά τις τελευταίες επιτυχίες στις Μεταφορές, βλέπε Σιδηρόδρομο, θα μας μιλήσει και για την αυτοδιοίκηση. Κάποιες φορές βέβαια στη ζωή μας ντρέπεται και η ντροπή.

Ο Τομεάρχης Μεταφορών Της Νέας Δημοκρατίας βλέπε εδώ: https://nd.gr/thematikoi-tomeis ομιλητής στην Ηλιούπολη (13.03.2023) για την Αυτοδιοίκηση.

Λιακάδα πάντως σήμερα και στην εκδήλωση του Δήμου Ηλιούπολης στην κεντρική πλατεία είδαμε Χατζηδάκη, Αντζινά, Αναγνώστου και Βαμβίνη. Πηγαδάκι σε ευχάριστο κλίμα. Μετά την προσευχή θέλουμε να πιστεύουμε.



Έπιασε πάντως τόπο στα κομματικά όργανα φαίνεται το κράξιμο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με ανάρτηση της 1ης Μαρτίου 2023 βλέπε εδώ:  http://www.energoipolites.eu/2023/03/blog-post_52.html.

Βλέπεται εμείς πληρώνουμε την συνδρομή μας για τέσσερα χρόνια, Silver Card κε Μαρίνη και όχι την χρονιά μόνο των εσωκομματικών εκλογών... 

Όταν μια μαύρη ημέρα γράφαμε για την χώρα, την ημέρα που με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, στην Ηλιούπολη  κρεμούσαν πανό οι του "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" για ομιλία του Τομεάρχη Μεταφορών Της Νέας Δημοκρατίας στις 6η Μαρτίου 2023.

ΥΓ: Αφιερωμένη η ανάρτηση στον κατά φαντασία κυνηγό του κόκκινου και μαύρου φασισμού, στην Ηλιούπολη... Συνέχισε Σταυράκη, καλά το πας, από Δημάρχους τους κάνεις κλητήρες, ειδικότητά σου...