Έλενα Καπίρη: Σύσσωμη Σχεδόν Η Σημερινή Διοίκηση Του Δήμου Στην Παρουσίαση Νέου Δημοτικού Συνδυασμού Στην Ηλιούπολη, Μετά Την Τραγωδία Στα Τέμπη.


Εύστοχη η ανάρτηση της γραμματέως της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κας Έλενας Καπίρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Το να εμφανίζονται νέες παρατάξεις στην Ηλιούπολη και καινούρια πρόσωπα στα κοινά είναι μόνο θετικό για την πόλη μας ως δείγμα δημοκρατίας.

Αυτό όμως που πραγματικά κρίνεται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι να έχει γίνει η πρωτοφανής τραγωδία στα Τέμπη και να βλέπουμε σε όλη την πόλη πανό νέου υποψήφιου Δημάρχου.
Νιώθω προσωπικά σαν να είναι ντροπή για τα θύματα της τραγωδίας. Στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση χρειάζεται σύνεση και κατανόηση και λυπάμαι που πρέπει να υποδεικνύω τον ΣΕΒΑΣΜΟ στις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σε ανθρώπους που διοργανώνουν εκδηλώσεις, ανταλλάσσουν χειραψίες και παρουσιάζουν υποψηφίους με συνθήματα μάλιστα νίκης και φωτογραφίες που κατακλύζουν τα social media.
Απορώ πραγματικά, απορώ στο μέγιστο βαθμό που δημοσιεύματα παρουσιάζουν την συγκεκριμένη εκδήλωση ως «σεμνή» παραθέτοντας χαρακτηρισμούς για να μην κατηγορηθούν οι διοργανωτές.
Σεμνή εκδήλωση μία πολιτική εκδήλωση με υποψηφίους, μικρόφωνα και παρουσίαση νέων υποψηφίων;

Μία εκδήλωση που αντικειμενικά λόγω θεματολογίας έχει πανηγυρικό χαρακτήρα;
Δυστυχώς για κάποιους δεν υπάρχει συναίσθημα και στο σημείο αυτό θα αναφερθώ και στην παρουσία αντιδημάρχων σε εκδήλωση υποψηφίου Δημάρχου.

Μα σχεδόν σύσσωμη η σημερινή διοίκηση στην παρουσίαση νέου συνδυασμού στην πόλη;

Το γεγονός αυτό δε δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τις προθέσεις, την αυτονομία και το πολιτικό μέλλον της παράταξης αυτής;

Οι αντιδήμαρχοι της σημερινής διοίκησης, η πλειοψηφία αυτών, ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που έπρεπε να δώσουν το συνολικό "παρών";

Δεν είχε κανείς από αυτούς ανάγκη να θρηνήσει από το να κυκλοφορούν σε εκδηλώσεις νέων παρατάξεων;
Λυπάμαι πραγματικά για την έλλειψη συναισθήματος και απαξίωσης γεγονότων όπως και για την υποκρισία που διαπνέει όλους όσοι με την παρουσία τους έδωσαν ένα στίγμα που δε θα εκφράσει ποτέ εμένα προσωπικά ούτε την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη".

Ως Γραμματέας της Παράταξης ενημερώνω ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα , οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για την Ημέρα της Γυναίκας και όχι μόνο, δεν θα διεξαχθούν.
Δεν έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε ευλόγως και δικαίως".