ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: Οφείλουμε να δώσουμε το παρών στη σημερινή διαμαρτυρία στην Ηλιούπολη, ημέρα της κηδείας συμπολίτη μας, θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη.

Είτε μας αρέσουν είτε όχι οι διοργανωτές.

Υπάρχουν στη ζωή πράγματα υπεράνω χρώματος, κόμματος και συλλογικότητας, υπάρχει η ίδια η ζωή και η μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας...

Συγχαρητήρια στον επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζή και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης για την ανακοίνωση τους.

Οφείλουμε να δώσουμε το παρών στη σημερινή διαμαρτυρία στην Ηλιούπολη, ημέρα της κηδείας συμπολίτη μας, θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω"- Γαβριήλ Αραμπατζής:

"Οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» συμφωνήσαμε να στηρίξουμε το ψήφισμα που κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο από την κα Τσατσούλη σχετικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πιστεύουμε ότι αυτό το ψήφισμα είναι σημαντικό για να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τον χαμό των δεκάδων συνανθρώπων μας και να απευθύνουμε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες τους.

Επιπλέον, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε και στο κάλεσμα των φορέων της πόλης μας για την υποστήριξη αυτού του ψηφίσματος.

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος, η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης, ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ), Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης-Υμηττού, καλούν σε καθιστική διαμαρτυρία στις 7:00μμ στην Πλατεία Φλέμινγκ.

Ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη της παράταξής μας αλλά και του δημοτικού συμβουλίου να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύουμε ότι ενωμένοι, μπορούμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για τη σημασία αυτού του ψηφίσματος".





Η ανάρτηση του προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως στην σελίδα της Ενορίας Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.