Ηλιούπολη: Τα Νέα Του Γατούλη.

 


Πανικός.

Στην Διοίκηση. Με την απόφαση του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κου Γαβριήλ Αραμπατζή τα κεντρικά γραφεία της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" να λειτουργήσουν στην Αγία Μαρίνα. Ήδη, τα πρώτα μπουλούκια βγήκαν παγανιά στους δρόμους της Αγίας Μαρίνας...


Σήριαλ.

Η υπόθεση με φερόμενο υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης κατηγορούμενο για ρευματοκλοπή. Όποιοι το άρχισαν θα πρέπει και να το τελειώσουν. Δίνοντας και το ονοματεπώνυμο. Ξεκάθαρα και παντελονάτα. Δίνοντας τέλος στα κουτσομπολιά.


Έκπληξη.

Η μεγάλη αναγνωσιμότητα της πρόσφατης ανάρτησής μας για την κατάθεση στεφάνου στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης στην πλατεία Ηρώων - Φλέμινγκ από της παράταξη "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" - Θοδωρής Παπαδάτος.


Ο πανταχού παρών.

Η αλήθεια είναι ότι δεν του το είχαμε. Μας διέψευσε ευχάριστα. Και ας μας έκανε να τρέχουμε για να τον προλάβουμε. Ο λόγος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω". Και στη δοξολογία του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως και στην κατάθεση στεφάνου στην πλατεία Ανεξαρτησίας και στην δοξολογία του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηλιούπολης και στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης για την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ 25ης Μαρτίου 1821 στην πλατεία Ηρώων - Φλέμινγκ.


Σύντομο Ανέκδοτο.

Υποψήφιος Δήμαρχος, ο μεγαλύτερος στην ηλικία αν δεν κάνουμε λάθος, από όσους έχουν δηλώσει υποψηφιότητα μέχρι σήμερα, βρέθηκε πρόσφατα σε αγώνα βόλλευ ανδρών και ρωτούσε γιατί ένας εκ των αθλητών της ομάδας φορούσε διαφορετικά ρούχα. Το λίμπερο εννοούσε ο έρμος φυσικά.

Φίλαθλος που πήρε χαμπάρι το περιστατικό άρχισε το "καλαμπαλίκι" λέγοντας ότι ξέχασε να πλύνει τα ρούχα του λίμπερο η μαμά του και έβαλε κάτι πρόχειρα...


ΥΓ: Η φωτογραφία εξωφύλλου της 25ης Μαρτίου 2023...