Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης: Ας αφήσουν στην άκρη την μικροπολιτική εκμετάλλευση ορισμένοι υποψήφιοι Δήμαρχοι.

 


Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βίαιη επίθεση εναντίον του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάση Μπίρλη, πράξη, η οποία προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε όλη την κοινωνία και αντίκειται στην πάγια θέση της δημοτικής αρχής κατά οποιασδήποτε μορφής βίας και υπέρ του δημοκρατικού διαλόγου.

Δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για την ενέργεια αυτή και εκφράζουμε τη στήριξή μας στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου στον οποίο ευχόμαστε, ολόψυχα, περαστικά!


Όσον αφορά, την προσπάθεια ορισμένων υποψήφιων δημάρχων να αντιπολιτευθούν ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, τους επισημαίνουμε ότι το λιγοστό (με ευθύνη της κεντρικής εξουσίας) προσωπικό της Δημοτικής μας Αστυνομίας, βρίσκεται καθημερινά στους δρόμους της Ηλιούπολης ασκώντας με επάρκεια και ευσυνειδησία τα καθήκοντα που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη την μικροπολιτική εκμετάλλευση και ας ανταποκριθούν με ευθύνη στην υπηρέτηση των αναγκών μιας ανθρώπινης Πόλης.

Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης