Απόπειρα Κλοπής Στην Αγία Μαρίνα - Οι αρμόδιοι Στην Κυβέρνηση Και Το Δήμο Μαδούν Την Μαργαρίτα;

 

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 το βράδυ, η εθελόντρια που πήγε στο μαγειρείο του ενοριακού φιλόπτωχου για να προετοιμάσει τα υλικά για το γεύμα της Δευτέρας, βρήκε τον χώρο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Με την άμεση ηλεκτρολογική συνδρομή παρά το προχωρημένο της ώρας διαπιστώθηκε από τον ηλεκτρολογικό πίνακα η αιτία και επανήλθε η παροχή ηλεκτρισμού στο χώρο.




Την Τρίτη το πρωί 7 Μαρτίου 2023 μετά τη προσπάθεια χρήσης κάποιου μηχανήματος σταμάτησε να υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο χώρο. Αμέσως κλήθηκε ειδικός ο οποίος στην αναζήτηση της αιτίας οδηγήθηκε εκτός του χώρου του μαγειρείου, επί της οδού Αγίας Μαρίνης, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν κομμένα τα καλώδια της εξωτερικής μονάδας κλιματισμού του μαγειρείου.





Εκ τούτου προκύπτει ότι μετά το μεσημέρι της Κυριακής όπου ο χώρος είχε κανονικά ηλεκτρικό ρεύμα κάποιος αποπειράθηκε να κλέψει ή να προετοιμάσει προς κλοπή τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού.

Αυτό δύο εβδομάδες μετά την διαπίστωση της κλοπής, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, των δύο εξωτερικών μονάδων κλιματισμού του παρεκκλησίου του Αγίου Νεκταρίου.



Μητσοτάκης και Θεοδωρικάκος μήπως μπορούν να μας δώσουν ερμηνεία του φαινομένου της ανομίας στην πατρίδα μας;

Γεωργιάδης και οι βουλευτές του Νότιου τομέα μήπως μπορούν να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση των κλαπέντων;

Χατζηδάκης και οι Αγιομαρινιώτες αντιδήμαρχοί του, έχουνε κάποιο λόγο και για την ασφάλεια στην πόλη;