Ηλιούπολη: Ήταν Μια Ξεχωριστή Εκδήλωση - Διαβάστε Την Άποψη Της Παιδοψυχολόγου Χριστίνας Μπογιατζή.

 


Καλημέρα σε όλους.

Έχοντας πια κάνει μία διαδρομή με σεμινάρια, ομιλίες και ομαδικές θεραπείες, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα την ψυχή μου τον κ. Αραμπατζή Γαβριήλ ο οποίος είναι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ όπως και όλη την ομάδα που εχθές, φρόντισε να γίνει μία πολύ συντονισμένη και βοηθητική δράση στην πόλη της Ηλιούπολης.

Η Μαρία Τσόλη με τις φωτογραφίες, η Λαμπρινή Παναγοπούλου με τη διακριτική και ουσιαστική της βοήθεια, όλοι οι τεχνικοί με τον ήχο, άνθρωποι που θυσίασαν την Κυριακή τους για ένα σύνολο ανθρώπων που τελικά, έκλαψαν και ένιωσαν την ανθρωπιά όλοι για έναν και ένας για όλους.

Είναι σπάνιο από τη μεριά μου να γράφω για ανθρώπους της αυτοδιοίκησης διότι αφενός μεν δεν είμαι καλή στις δημόσιες σχέσεις, αφετέρου δε, αισθάνομαι πως μιλούν τα έργα τους.



Εδώ όμως θα κάνω εξαίρεση και θα αναφέρω πως ο κ. Αραμπατζής ήθελε θερμά να βοηθήσει τους ανθρώπους της πόλης του, δεν το διαπραγματεύθηκε καν, ούτε με αίθουσες ή ευφάνταστα εμπόδια που άλλοι προβάλλουν.

Εχθές αγκαλιάσαμε όλοι ο ένας τον άλλον μέσα σε μία ζεστή αίθουσα, με αλήθειες ειπωμένες, με αυτοπαραδοχές αλλά και το αίσθημα του ΑΝΗΚΕΙΝ.

Δεν έχω ξανανιώσει ανάμεσα σε 150 ανθρώπους και μάλιστα πολλούς που δεν ήξερα από πριν.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο "όλος" που αναλαμβάνοντας τα πολλά μίας πόλης, θα μπορέσει να της δώσει ώθηση να ολοκληρώσει τον εαυτό της.

Πραγματικά, είμαι πολύ ευγνώμων και πλέον, έχω ελπίδα για ο,τι συνιστά υγιή αυτοδιοίκηση τώρα που ο κ. Αραμπατζής βρέθηκε στο δρόμο μου και είδα στα μάτια του πόσο νοιάζεται για όλους.

Ένας δήμαρχος για την Πολη που ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ...


(Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου την Λαμπρινή Παναγοπούλου έγινε η γέφυρα για όλο αυτό με τόση αγάπη και φροντίδα για την πόλη που και εκείνη αγαπά τόσο πολύ).


Χριστίνα Μπογιατζή