Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης: Χρόνια Πολλά σε όλους!

Τιμούμε σήμερα μια από τις σημαντικότερες ημέρες στην ιστορία της Ελλάδας, την Εθνική μας Παλιγγενεσία του 1821 αλλά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Ας μην ξεχνάμε ποτέ την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου την αξία της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας που κέρδισαν οι πρόγονοί μας με την Εθνική Παλιγγενεσία μετά από τέσσερις αιώνες. Αυτή η αξία πρέπει να διατηρηθεί και να προστατευτεί για τις μελλοντικές γενιές.

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, το "Χαίρε Μαρία" από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ είναι αυτό που συμβολίζει την επέλαση του φωτός στο σκοτάδι.


Και οι δύο αυτές γιορτές έχουν ένα κοινό σημείο: την ελπίδα. Στην Εθνική Παλιγγενεσία του 21, οι Έλληνες πολέμησαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους. Στον Ευαγγελισμό, η Παναγία δείχνει στους ανθρώπους τον δρόμο προς την ελπίδα και την αγάπη.

Ας εορτάσουμε σήμερα αυτές τις δύο σημαντικές γιορτές με ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για την Πόλη μας, για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Χρόνια Πολλά σε όλους!