Τρεις και ο Πούλος στο αυτοδιοικητικό φόρουμ.

 


Τρεις και ο Πούλος στο αυτοδιοικητικό φόρουμ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ο κος Δημ. Πανταζόπουλος ο κος Κ. Σεφτελής ο κος Π. Γιαννόπουλος είναι οι τρεις και ο κος Ιωαν. Πούλος ήταν στις πρώτες θέσεις του αυτοδιοικητικού forum.

Έτσι ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Αυτοδιοικητικό Φόρουμ» στην Ηλιούπολη, με λιγοστό κόσμο, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου στο αναψυκτήριο της πόλης μας.

Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος δήλωσε την ανοικτή στήριξή του στην νέα αυτή προσπάθεια. Coaching στον επικεφαλής του forum κάνει και ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος αλλά τα πρωτεία τα διατηρεί ο Γιάννης Αναγνώστου.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που “τίμησαν” την εκδήλωση με την παρουσία τους ήταν και ο πρώην ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου ο κύριος Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι του δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτήματα και προβληματισμοί από την τοποθέτηση του επικεφαλής του forum, αλλά δεν του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει κάποιες ερωτήσεις, δεν θα παραλείψει όμως να τις κάνει με την πρώτη ευκαιρία σε κάποια άλλη συνάντηση του φόρουμ.

Η παρουσία των στελεχών της σημερινής διοίκησης Χατζηδάκη των δυο αντιδημάρχων και ενός αντιπρόεδρου του νομικού προσώπου φανερώνει ότι το αυτοδιοικητικό φόρουμ θα λειτουργήσει ως δεξαμενή που θα βοηθήσει την σημερινή διοίκηση στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Συνδετικός κρίκος μεταξύ της σημερινής διοίκηση Χατζηδάκη και του φόρουμ ο πρώην Δήμαρχος, προερχόμενος από την ΝΔ, Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον νυν Δήμαρχο Ηλιούπολης και θεωρείται πολιτικός «μέντορας» του επικεφαλής του φόρουμ .

Αφού ο νυν Δήμαρχος Χατζηδάκης κατάφερε με μια σειρά από κινήσεις να εξασφαλίσει τη μερίδα του λέοντος στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, σειρά έχει τώρα η Νέα Δημοκρατία.

Στα Αρνητικά της εκδήλωσης η ημέρα που επέλεξε ο επικεφαλής να κρεμάσει τα πανό στην πόλη μας για την εκδήλωση . Ο επικεφαλής του φόρουμ είναι και επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας με αρμοδιότητα την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου και την κατάρτιση προτάσεων προς τον υπουργό μεταφορών.

1η Μαρτίου μια μαύρη μέρα για την χώρα, μια μέρα πένθους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η λίστα νεκρών και αγνοούμενων, στην Ηλιούπολη ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ κρεμούσε πανό για να μας ενημερώσει  για το “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ “…

P.S. Λίγο προσοχή με τις παρκαρισμένες mercentes πάνω στο πεζοδρόμιο και στην είσοδο του αναψυκτηρίου. Ευχαριστούμε τον Babis Panotopoulos για την φωτογραφία.

Πηγή:

https://www.cityofilioupolis.gr/2023/03/treis-kai-o-poulos-sto-aftodioikitiko/