Ηλιούπολη: Ήρθαν Απρόσκλητοι κ. Ευαγγέλου;

 


Οι μισοί τουλάχιστον αντιδήμαρχοι της σημερινής αποτυχημένης Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης έδωσαν το παρών στην πρώτη επίσημη εκδήλωση - παρουσίαση της πρωτοεμφανιζόμενης δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ" που έχει επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου.

Ενώ περιμέναμε να βρεθούν άνθρωποι της αντιπολίτευσης στην εκδήλωση προς απογοήτευσή μας είδαμε "απόβαση" των αντιδημάρχων της σημερινής Διοίκησης.

Το γεγονός αυτό σίγουρα μας κάνει πλέον περισσότερο  επιφυλακτικούς ως προς την παράταξή σας κ. Ευαγγέλου, άλλωστε προσφάτως υπήρξατε μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ διορισμένο από τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη ασχέτως εαν αποχωρήσατε.

Ήρθαν Απρόσκλητοι κ. Ευαγγέλου;


Ανακοίνωση - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ"

Κάτι αλλάζει στην Ηλιούπολη!
Τα έντονα συναισθήματα που βιώνουμε όλοι τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, στη μεγάλη πλειονότητα τους νέων στην ηλικία, μας έχουν συνταράξει, για αυτό και η προγραμματισμένη εκδήλωση για την παρουσίαση της παράταξής μας ήταν σεμνή και διακριτική.
Οι αίθουσες του αναψυκτηρίου και ο περιβάλλων χώρος γέμισε από κόσμο αλλά κυρίως από αισιοδοξία για το αύριο και αποφασιστικότητα για να αλλάξει επιτέλους σελίδα η αγαπημένη μας πόλη.
Ευχαριστούμε τον κ. Φάνη Παπαθανασίου για την παρουσίαση της εκδήλωσης, γνωστό δημοσιογράφο για το κύρος και την αξιοπιστία των εκπομπών του στην κρατική τηλεόραση, και την διερμηνέα Νοηματικής κ. Νεφέλη Ράντου.
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών και Αθλητικών φορέων της πόλης μας, καθώς και κάθε μια και κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Είτε επειδή πιστεύετε στο όραμα του επικεφαλής μας κ. Δημήτρη Ευαγγέλου και των υποψηφίων που τον πλαισιώνουν, είτε επειδή ήρθατε να μας γνωρίσετε για να αναζητήσετε το αύριο αυτής της πόλης!
Ένα αύριο, που πρέπει και θα ΕΙΝΑΙ μακριά από τοξικές αντιπαλότητες!
Ένα αύριο με σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις!
Ένα αύριο που θα στέκεται δίπλα στους δημότες με ΠΡΑΞΕΙΣ!
Ένα αύριο που θα ανεβάσει την Ηλιούπολη στο επίπεδο που της αξίζει!
Ένα αύριο που θα καταστήσει την πόλη μας πρωτοπόρο και όχι άλλο ουραγό!
Ένα ΦΩΤΕΙΝΟ αύριο!
Το μήνυμα της ιδρυτικής μας εκδήλωσης ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟ και έφτασε ΠΑΝΤΟΥ! Όλοι μαζί θα φέρουμε το ΦΩΣ πίσω στις γειτονιές μας!
Οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες ζητούν «να πάψει η Ηλιούπολη να διοικείται από τα ίδια και ίδια πρόσωπα που εναλλάσσονται στην Αυτοδιοίκηση, δίχως να αλλάζει τίποτα στην πόλη».

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο Υπ. Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου:
«Στόχος μας είναι, να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες ανάγκες της, να προχωρήσουμε στην υλοποίηση έργων και υποδομών που έχουν αδικαιολόγητα καθυστερήσει, να βάλουμε ΤΕΛΟΣ στην απραξία και στην κωλυσιεργία, να βγάλουμε την Ηλιούπολη από τη στασιμότητα της σημερινής Δημοτικής αρχής».
Ανακοινώσαμε τους πρώτους 35 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι μαζί με τις ομάδες εργασίας μας, θα καταρτίσουν το πρόγραμμα της παράταξης μας και σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση σας.

Σας καλούμε και σας προσκαλούμε να το μελετήσετε και να μας πείτε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις. Στον αγώνα αυτόν κανείς δεν περισσεύει!
Φίλες και φίλοι την Κυριακή μιλήσατε ΕΣΕΙΣ!
Με δύναμη την υποστήριξή σας θα κάνουμε την Ηλιούπολη πόλη καθαρή, πόλη πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού, πόλη ευημερίας.
Θα φτιάξουμε μια πόλη με δική της ταυτότητα.
Μια πόλη που θα ξεχωρίζει.
Θα γίνει ξανά η Ηλιούπολη αυτό που πραγματικά είναι.
Θα γίνει ξανά η Ηλιούπολη Φωτεινή πόλη!