Γαβριήλ Αραμπατζής: Απαιτούνται Ξεκάθαρες Απαντήσεις Και Διαφάνεια Από Τον Δήμαρχο Και Τη Δημοτική Αρχή Και Για Τα Θέματα Της Δημόσιας Περιουσίας.

 


Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος κρύβουν την αλήθεια σε θέμα που σχετίζεται με τη δημόσια περιουσία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Για ακόμα μια φορά η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης επιχείρησε να αποκρύψει ένα σημαντικό θέμα για τους δημότες, που σχετίζεται με τη δημόσια περιουσία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και συγκεκριμένα με το πάρκο Μπέλες.


Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο έχει αναδείξει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή, απευθύνοντας επανειλημμένως ερωτήματα στη διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης για το τι γίνεται με μια συγκεκριμένη έκταση εντός του πάρκου, η οποία έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο και έχει αποψιλωθεί το πράσινο.

Όπως φαίνεται, υπήρξαν πρόσφατα εξελίξεις, καθώς ο δήμος έχασε τη δικαστική μάχη της έφεσης. Ωστόσο ουδείς από το Δήμο φρόντισε να ενημερώσει.

Η αποκάλυψη έγινε ύστερα από ερωτήσεις του Γ. Αραμπατζή στην οικονομική επιτροπή, όταν η διοίκηση του δήμου έφερε προς έγκριση την αμοιβή δικηγορικής εταιρείας, χωρίς να αναφέρει την υπόθεση που ανέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο Γ. Αραμπατζής είχε χαρακτηρίσει λανθασμένη την απόφαση της δημοτικής αρχής να αναθέσει σε δικηγορική εταιρεία ένα τόσο σοβαρό θέμα, που έχει να κάνει με τη δημόσια περιουσία, και να μην το αναθέσει ο Δήμαρχος στην νομική υπηρεσία του δήμου, ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο το υποβαθμίσει ως θέμα δημόσιας περιουσίας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε, καθώς ένα θέμα με ιδιαίτερη βαρύτητα, προτίμησε η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος να το περάσουν σε μια συνεδρίαση που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης και μάλιστα σε ερώτηση του Γαβριήλ Αραμπατζή ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής απάντησε ότι δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα της δίκης.

Κατόπιν τούτων η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» επιθυμεί ξεκάθαρες απαντήσεις και διαφάνεια από τη δημοτική Αρχή η οποία επιχειρεί συγκάλυψη σε μείζονα θέματα για τους πολίτες.

Για την δημοτική παράταξη
«Η Πόλη που θέλω»
ο επικεφαλής
Γαβριήλ Αραμπατζής