Οι περιπτώσεις των «Αγορών χωρίς μεσάζοντες», του «Φεστιβάλ γης» και άλλες ακόμη συναφείς, με επινοημένες διάφορες εντυπωσιαστικές αυτονομασίες «δράσεις», είναι κυριολεκτικώς παράνομες!

Ο ακούραστος διοικητής της ΔΙΜΕΑ Χαράλαμπος Μελισσινός στέκεται στο πλευρό καταναλωτών, πωλητών και εθνικής οικονομίας.

Οι περιπτώσεις των «Αγορών χωρίς μεσάζοντες», του «Φεστιβάλ γης» και άλλες ακόμη συναφείς, με επινοημένες διάφορες εντυπωσιαστικές αυτονομασίες «δράσεις», είναι κυριολεκτικώς παράνομες!

Όλες αυτές οι ευφάνταστα ποικιλόνυμες και παράνομες αγορές, οι οποίες αποτελούνται από 10-15 πάγκους λειτουργούν χωρίς απόφαση ίδρυσης, χωρίς καμία άδεια και κανονισμό λειτουργίας, χωρίς τιμολόγια, χωρίς ταμειακές αποδείξεις, χωρίς πιστοποιητικά προέλευσης των προϊόντων και χωρίς διαβάθμιση της ποιότητάς τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρης Μουλιάτος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τον διοικητή της ΔΙΜΕΑ Χαράλαμπο Μελισσινό ο οποίος από την πρώτη στιγμή, εφαρμόζοντας τον νέο νόμο που αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει τον κλάδο των λαϊκών αγορών, ξεκίνησε συνεχείς ελέγχους προκειμένου μπει οριστικά ένα τέλος σε αυτού του είδους τις παράνομες δράσεις.

Με συντονισμένες ενέργειες και συνεχής ελέγχους ο Χαράλαμπος Μελισσινός επιτελεί ένα άκρως αποτελεσματικό έργο το οποίο εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εθνική οικονομία, στην πάταξη της αισχροκέρδειας, και στην καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι επί των ημερών του Χαράλαμπου Μελισσινού η ΔΙΜΕΑ εξελίσσεται καθημερινά σε έναν πολύ κρίσιμο μηχανισμό για την εύρυθμη λειτουργία της Πολιτείας τόσο για την προστασία των καταναλωτών όσο και των πωλητών, ιδιαίτερα στον κλάδο των λαϊκών αγορών.

Την ίδια στιγμή, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο πρόεδρος του νέου φορέα διαχείρισης των λαϊκών αγορών στην Αττική Σταύρος Μελάς, ο διευθυντής των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Αττικής Χάρης Πασβαντίδης και ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΠΣΛΑ Βασίλης Καπερνάρος βρίσκονται σε αδιάκοπή συνεργασία με τη ΔΙΜΕΑ προκειμένου να συμβάλλουν στο πλαίσιο των δικών τους αρμοδιοτήτων, στο έργο με το οποίο είναι επιφορτισμένη η υπηρεσία και ο διοικητής της Χαράλαμπος Μελισσινός, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει σταθερά ως γνώμονα του, την προστασία του καταναλωτή και την υγιή εμπορική δραστηριότητα.

Πηγή:

https://laikesagores.com/uncategorized/o-akoyrastos-dioikitis-tis-dimea-charalampos-melissinos-steketai-sto-pleyro-katanaloton-politon-kai-ethnikis-oikonomias/5612/