Εκτός Έδρας Νίκη Με 0-2 Για Την ΠΑΕ Ηλιούπολη Επί Του Ηροδότου.

 



Ακόμα μια σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ηλιουπολη, επικρατώντας με 0-2 του Ηροδότου στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ηλιούπολη είχε τον πρώτο λόγο, δημιουργώντας ευκαιρίες και παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο, με τον Ηρόδοτο να απειλεί κυρίως με αντεπιθέσεις. Παρά την πίεση του «Ήλιου» οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να σκοράρουν, κάτι που συνέβη στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Δημητριάδης, μετά από σέντρα του Βασιλείου έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με κεφαλία στο 46, σημειώνοντας το 0-1, ενώ λίγα λεπτα αργότερα, ο Hebert σημάδεψε το δοκάρι του Θεολόγη, μην καταφέρνοντας να διευρύνει το σκορ. 

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Νίκου Παντέλη πέτυχε ξανά ο Δημητριάδης στο 71′, αυτή τη φορά με σουτ, μετά από πάσα του Βασιλείου.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηρόδοτος: Θεολόγης, Γρηγορόπουλος, Ντουμπιά, Πιτσόλης, Τζούνιορ Έλιο, Λεβιτσάνιν, Μασάδο, Μπακουτσής, Φράτροβιτς, Μάρκοβιτς, Μ. Χαλκιαδάκης.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Ανδρέου, Βοσνακίδης (46′ Μουριέλ), Τσαφταρίδης, Γκοτσούλιας, Δημητριάδης, Μπαξεβάνος, Τριανταφυλλάκος (46′ Βασιλείου), Βάρκας, Μπαστακός, Φελίπε.

Πηγή:

https://ilioupolifc.gr/ektos-edras-niki-epi-toy-irodotoy/?