Νίκη Για Την Ηλιούπολη Με 1-0 Επί Του Ολυμπιακού Β’.

 


Την τρίτη σερί νίκη της πέτυχε η Ηλιούπολη, επικρατώντας με 1-0 επί του Ολυμπιακού Β’ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betsson Superleague 2.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Β’ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο 5΄ ο Μπαγκαλιάνης έπιασε μια ασθενή κεφαλιά εντός περιοχής, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Περιστερίδη. Ο πορτιέρο της Ηλιούπολης ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου, καθώς απέκρουσε 3 τετ-α-τετ, στο 22′ με τον Μπα, στο 35′ με τον Αποστολόπουλο και στο 37 με τον Μαρίνο. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο η Ηλιούπολη ήταν εκείνη που βρήκε δίχτυα λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Μουριέλ να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του «Ήλιου», με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Δημητριάδη.

Στην επανάληψη η Ηλιούπολη ξεκίνησε με ένα σουτ του Βασιλείου στο 50, το οποίο δεν ανησύχησε τον Στουρνάρα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Φρίμπονγκ, με μια όμορφη ατομική ενέργεια και αφού πέρασε 2 αντιπάλους μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Μουριελ ο οποίος σούταρε δυνατά, με τον Στουρνάρα να αποκρούει επάνω στη γραμμή. Στο 62, ο Περιστερίδης αποσόβησε ακόμα ένα τετ-α-τετ με τον Μπα να μην βρίσκει δίχτυα, παρά το κενό στην άμυνα της Ηλιούπολης. Στο 70′ ο Hebert δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της Ηλιούπολης, καθώς η κεφαλιά του πέρασε ξυστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 78 ο Χρυσόπουλος έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Περιστερίδη. Tελευταία αξιοσημείωτη ευκαιρία ήταν το σουτ του Κρέτση εκτός περιοχής στο 90, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στουρνάρας.

Mε τη νίκη επί του Ολυμπιακού Β’, η Ηλιούπολη φτάνει τους 29 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Μuriel, Βοσνακίδης, Τσαφταρίδης, Βάρκας, Γκοτσούλιας, Μπαξεβάνος, Δημητριάδης (75′ Κρέτση), Βασιλείου (75′ Αddo), Frimpong, Μπαστακός (58′ Hebert).

Oλυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Bah, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος, Νikolic, Μαυρουδής (67′ Ibagaza), Μαρίνος (67′ Αργυρίου), Σαπουντής, Χρυσόπουλος, Πινακάς.

Πηγή:

https://ilioupolifc.gr/niki-me-1-0-epi-tou-olympiakoy-b/