Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα (1-5-2023) στο πλαίσιο διεξαγωγής εορταστικών εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 29 Απριλίου 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα (1-5-2023) στο πλαίσιο διεξαγωγής εορταστικών εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά

Λόγω διεξαγωγής εορταστικών εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά, τη Δευτέρα 1-5-2023, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από 08.00 ώρα και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από 06.00 ώρα, μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων στις παρακάτω λεωφόρους και  οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής: 

  • Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου έως την Λ. Βασ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό. 

Ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες τα χρονικά διαστήματα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθούν ή μειωθούν πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοστούν. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.