Εντός Έδρας Νίκη Της Ηλιούπολης Επί Της ΑΕΚ Β’ Με 3-1.

 

Μια σπουδαία νίκη με 3-1 πέτυχε η Ηλιούπολη απέναντι στην ΑΕΚ Β’, επικρατώντας με 3-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Betsson Superleague 2.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο γήπεδο, με την ΑΕΚ Β’, ωστόσο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 5, σημειώθηκε διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Amprosini και τον Χριστόπουλο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, κάτι που συνέβη στο 20, όπου μετά από λάθος του Περιστερίδη, ο Χριστόπουλος σκόραρε ανενόχλητος σε κενή εστία. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Βάρκα, ο Laci έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά. Ο Τριανταφυλλάκος, στο 47 έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ μετά από χτύπημα κόρνερ, ενώ στο 52, ο Amprosini έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από τη συμβολή των δοκών του Περιστερίδη, μετά από σουτ έξω από την περιοχή. Στο 66, ο Τριανταφυλλάκος εκμεταλλεύτηκε την λάθος απόκρουση του Χατζηεμαννουήλ και σημείωσε το 2-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Ο ίδιος παίκτης, 4 λεπτά αργότερα σημείωσε το 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο 83′ ο Χριστόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη μετά από λάθος του Hebert, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Παρόμοιο σκηνικό και στο 89, όπου ο Χριστόπουλος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Garcia, με τον γκολκίπερ της Ηλιούπολης να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Ν. Παντέλης): Περιστερίδης, Ζιούλης (46′ Μπαξεβάνος), Βοσνακίδης (70 Ανδρέου), Muriel, Τσαφταρίδης, Κρέτση (46′ Τριανταφυλλάκος), Βάρκας, Βασιλείου(86′ Κωστόπουλος), Frimpong(65′ Ηebert), Mπαστακός.

ΑΕΚ Β’ (Σ. Οφρυδόπουλος): Xατζηεμμανουήλ, Laci, Radonjia, Παρράς, Σταμούλης, Δημητρίου(69′ Νούλας), Γερολέμου(69′ Κορομηλάς), Πανεράς (46′ Γκολφίνος), Garcia, Xριστόπουλος, Amrosini (70′ Γεωργέας)

Πηγή: https://ilioupolifc.gr/entos-edras-niki-epi-tis-aek-b/