Στάθης Ψυρρόπουλος & Γαβριήλ Αραμπατζής έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης.

 


Στάθης Ψυρρόπουλος - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" και Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" μεταξύ των παρεβρισκομένων υποψηφίων Δημάρχων Ηλιούπολης που έδωσαν το παρών στην εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθιηκε την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 το βράδυ στο Β΄Γήπεδο Ηλιούπολης στην Αγία Μαρίνα.

Στην επίσημη σελίδα της DIANA Academy-Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαβάζουμε:

"Τηρούμε τις… παραδόσεις (😂) αργούμε να κόψουμε την πίτα μας, αλλά φροντίζουμε όταν έρχεται αυτή η στιγμή, να το ζούμε έντονα, να περνάμε όμορφα.

Γέμισε χαρούμενα πρόσωπα και χθες το γήπεδο της Διάνα, παιδιά, γονείς, διοίκηση, ανδρική ομάδα, μοιραστήκαμε μια βραδιά γιορτής, διασκεδάσαμε, οι εκπλήξεις και τα δώρα φώτισαν όλα τα πρόσωπα των μικρών αστέρων της ομάδας μας.


Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ για τα δώρα τους, τους χορηγούς μας, τη δημοσιογράφο της CosmoteTv Έλενα Παπαδοπούλου, τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Ουτρέχτης Τάσο Δουβίκα, τον YouTuber Αιμίλιο, όλους όσους αγαπούν αυτή την ομάδα και βοήθησαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα χθες.
Υγεία, τύχη, χαρές σε όλους, ραντεβού τον Ιούνη με τη γιορτή για την ολοκλήρωση της σεζόν!".