Πότε κ. Δήμαρχε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης θα ονομασθεί "Μάνος Ζερδεβάς";

 


Πέρασαν χρόνια κ. Δήμαρχε από την ανακοίνωσή σας.

Και βλέποντας τον Ολυμπιονίκη με την Εθνική Ομάδα Πόλο και συμπολίτη μας Μάνο Ζερδεβά που βρέθηκε χθες στην 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης ΑμεΑ  σε ανάρτηση του δραστήριου συμπολίτη μας Iωάννη Παπαϊωάννου το θυμηθήκαμε.

Γράφει ο κος ΠαπαΪωάννου:

"Όλοι μαζί προχωρούμε:
Επειδή ο αθλητισμός δεν ξεχωρίζει
Επειδή ο αγώνας είναι καθημερινός
Επειδή οι πολύ μεγάλοι αθλητές είναι και σεμνοί και δοτικοί
Επειδή ο Ολυμπιονίκης,ο συντοπίτης,το φιλαράκι μας ο Μάνος ο Ζερδεβάς είναι πάντα μαζί μας, χωρίς αστερίσκους..."


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΝΟ ΖΕΡΔΕΒΑ
Σήμερα συναντήθηκα στο Δημαρχείο με τον Ολυμπιονίκη με την Εθνική Ομάδα Πόλο και συμπολίτη μας Μάνο Ζερδεβά και τον συγχάρηκα για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας και την προσωπική του συμβολή στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Τον ενημέρωσα ότι ως δημοτική αρχή υποστηρίζουμε την πρόταση του «Γ. Σ. Ηλιούπολης», από όπου και ξεκίνησε το πόλο ο αθλητής, για την μετονομασία του Δημοτικού Κολυμβητήριου μας ως «Μάνος Ζερδεβάς» και μετά από τις απαραίτητες διαδικαστικές προετοιμασίες θα φέρουμε σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση αυτή.
Συζητήσαμε ακόμη για τα ζητήματα του αθλητισμού και του πόλο στην πόλη μας και συμφωνήσαμε να εργαστούμε από κοινού για την προώθηση γενικά του αθλητισμού, του συγκεκριμένου αθλήματος της υδατοσφαίρισης, αλλά και των αθλητικών ιδεωδών ιδιαίτερα στους νέους, που ακόμα δοκιμάζονται από τις συνέπειες των περιορισμών λόγω της πανδημίας.
8 Σεπτεμβρίου 2021
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης